Hvordan skrive poesi som Langston Hughes

 

1.

Håndter rasspenning direkte. Hughes antyder ikke eller bruker bilder i hans dikt for å beskrive rasspenningen i hans tid, han var eksplisitt om dette problemet i dikt som 'Negro Artist' og 'The Racial Mountain', med linjer som: 'Hvis hvite mennesker er glad vi er glade. Hvis de ikke er / det betyr ikke noe. Vi vet at vi er vakre. Og stygg også. '

2.

Gjør drømmen et sentralt tema. I dikt som 'Dream Deferred', 'As I Grew Older' og 'Dream Variations', gjør Hughes sine drømmer og ambisjoner sentralt tema, og beskriver hvordan de har forandret seg over tid.

3. < / p>

Bruk tøffe bilder. Hughes var ikke sjenert fra sterke eller stygge bilder i hans dikt. For eksempel spør han om drømmen utsatt, 'tørk opp ... feber som et sår ... stinker som rotet kjøtt. .. eller skorpe og sukker over ... '

Få politisk. I dikt som' La Amerika være Amerika igjen 'og' Demokrati ', spør Hughes tøffe spørsmål om sitt land og dens idealer om frihet og likestilling.

5.

Portray håp midt i motgang. I sitt dikt, 'Mor til Sønn', bruker Hughes metaforen om trapper for å fange en mors råd til sønnen hennes for å fortsette i møte med usikkerhet og motgang.

Harlem Renaissance-forfatter, Langston Hughes, var en flink skuespiller, kolonist, dramatiker og dikter. Påvirket av hans samtidsmusikk, Paul Laurence Dunbar, ble Langston Hughes den andre afrikanske amerikaneren etter at Dunbar hadde tjent på sin skrivelse. Langston Hughes poesi fortsetter å inspirere forfattere i dag, med sine vedvarende temaer av motgang og håp.