Paper Mache Art Ideas

  To metoder brukes til å lage papir mache håndverk. En metode bruker papirmasse, papir fuktet i vann til myk og melaktig, for å støpe rundt en ramme for å lage det ønskede objektet. Den andre metoden bruker avisstrimler eller firkanter av papir gjennomvåt i en løsning av lim og vann; kvadrater eller striper påføres en gjenstand eller ramme for å opprette ønsket effekt. De to metodene kan kombineres for å lage detaljer.

Lag en verden

Å lage en papir mache globe krever svært lite når det gjelder forsyninger. Du vil trenge en ballong, avisblader i en løsning av vann og lim, tempura-malinger og konturer av de syv kontinenter. Oppblås ballongen. Fest de preparerte avisremsene rundt ballongen slik at de kan tørke litt mellom applikasjoner til 'skorpen' er omtrent en halv tomme til en tomme tykk. La jordkloden tørke helt. Stencil konturene på kontinentene på kloden. Mal kloden med tempura-fargene og la den tørke. Påfør en lakk på din papir mache-klokke for å beskytte overflaten.

Opprett en Pi u0026 # xF1; ata En pi u0026 # xF1; ata kan ta nesten hvilken som helst form du vil ha så lenge du 'kan lage en levedyktig ramme. Ballonger, wirehenger, pinner og andre gjenstander kan være brosteinsbelagte sammen for å lage en ramme med litt kreativitet og litt maskebånd. Du vil bruke en ballong eller en annen metode for å sørge for et hulrom er laget for deg å fylle med godteri og leker. Etter å ha utformet rammen din, vikle avisstrimler gjennomvåt i en vann- og limløsning rundt rammen. Du vil sørge for at din pi-ata har fire til seks lag og er solid, men så nok til å bryte når du slår i løpet av moro og spill. Når pi din er tørr, klipp en firkantet klaff på overflate hvor hulrommet hviler. Dekorer pi-ataen din som camouflerer åpningen, men la den være tilgjengelig.

Lag en bolle

Velg en bolle nærmest den størrelsen du vil ha den endelige bollen til. Skal skålen i plastfolie. Vri skålen opp og ned. Klem overflødig væske fra den ferdige papirmassen din til skålformen. Gjenta denne handlingen til hele skålen er deksel. La det første laget av papirmasse tørke før Påfør en annen. Fortsett denne serien av tilskudd til bollen når ønsket tykkelse og la den tørke helt. Vri skålen opp til høyre, skille den fra rammen, og ta av plastfolien. Lakk og lakk din bolle.

Gratis form

Paper Mache er et allsidig håndverk. Bruk din fantasi. e på en rekke tettheter og teksturer. Bruk papirmasse, skrap, striper og firkanter for å lage en papirskulptur som følger samme lagprosess som beskrevet i de foregående prosjektene. Når du har fullført skulpturen, male og dekorere den. Husk å forsegle det med lakk.