To Toed Sloth Habitat

 

Geografi

De to toed sloth er funnet primært i regnskogene i Sentral-og Sør-Amerika, et område som strekker seg fra Nicaragua ned til Bolivia og Brasil, og strekker seg så langt som Peru.

Living Arrengements

To toed sloths tilbringer det meste av sin tid som henger fra regnskogens treplater, holdt midt i luften av sine store klør. De spiser og sover i denne stillingen. De jamrer og føder mens de klamrer seg på tregrener.

Ernæring

Trærne de henger i, gir de viktigste næringsmiddelkildene til dovendyr. De spiser blad, frukt, bær og skudd fra omgivelsene, og får alt vann, energi og næringsstoffer som er nødvendige for å overleve fra denne enkeltkilden.

The Ground

På grunn av deres svake benmuskler og store klør, sloths Flytt veldig plagsomt når du er på bakken. Den eneste gangen de frivillig forlater treetoppene, er å avlede - en hendelse som skjer omtrent en gang i uken.

Vaner

De to tærene vil tilbringe omtrent 15 timer hver dag i søvn. Denne mangel på bevegelse reduserer dyrets metabolske hastighet og gjør det mulig å overleve på svært få kalorier. Den definerende egenskapen til to-toed-sloth er en ekstrem mangel på bevegelse. Utviklingen av denne egenskapen har gjort det mulig for dem å overleve på et kaloribasert diett, noe som gjør at de kan tilbringe mesteparten av tiden høyt oppe og bort fra rovdyr.