Hvordan lage dine egne kalendere for å selge på nettet

 

1.

Velg et tema for kalenderen din. Alt er greit --- biler, roosters, landskap, abstracts --- det viktigste er at arbeidet du velger for kalenderen din, er en sammenhengende arbeidsgruppe. I tillegg til temaet, se på kalendere som du liker å se hvordan andre artister håndterer sesonger og feriemåneder.

2.

Bestem om du vil at ditt design skal blø av kanten av kalenderen eller å ha hvit plass rundt den. Juster størrelsen på kalenderdesignene etter behov. Vurder å legge til en dekorativ ramme for kunstverket ditt. Du kan endre grensen i henhold til måneden, eller holde en konsistent ramme for å forene arbeidet ditt hele året.

3.

Skann bildene dine med en skanner designet for å håndtere farge bilder med høy optisk oppløsning. De fleste skannere som er kjøpt i dag, kan håndtere jobben, men hvis du vil ha en profesjonell kvalitet, kan du få bildene skannet av en grafisk profesjonell.

4.

Vurder dimensjonene i kalenderen . Se på spesifikasjonene at selskaper som Caf u0026 # xE9; Press og Zazzle har listet opp på deres nettsider (se Ressurser). Bruk et bilderedigeringsprogram for å justere bildestørrelsen og oppløsningen til spesifikasjonene.

5.

Velg et nettsted for å skrive ut kalenderen din, og last opp bildene dine. Caf u0026 # xE9; Press anbefaler at du laster opp bilder i PNG-format for å unngå forvrengning. Den vil også laste opp på kortere tid enn mange andre filtyper. Forhåndsvis kalenderen. Bestill en kalender som skal sendes til deg slik at du kan forhåndsvise den og sikre at den oppfyller dine standarder.

6.

Gjør eventuelle tilpasninger som trengs. De fleste problemer med kvalitet har å gjøre med oppløsning og farge. Hvis problemet er med skanneren, spør en grafikkprofessor for å hjelpe deg.

7.

Marker kalenderene dine, spesielt i november og desember når folk skal kjøpe dem som jul gaver. Husk at du kan ha en utmerket kalenderdesign, men hvis ingen vet at den er tilgjengelig, vil du ikke kunne selge den.

Adventen av print-on-demand-selskaper har gjort det enkelt å produsere elementer som t-skjorter, kalendere og andre bildevennlige elementer. Den vanskeligste delen av hele prosessen er å skape bilder som kan markedsføres. For å designe en kalender må du opprette 12 verk som vil appellere til et bredt spekter av individer for å gjøre arbeidet ditt lønnsomt. Du må også sørge for at bildene er av høy kvalitet og følger skriverens retningslinjer Gjør dette, og du kan ende med å bli neste Alberto Vargas eller Mary Englebreit.