Svømming med delfiner i Karibia

 

1.

Reise til Paradise Island, Bahamas, og opphold Atlantis Resort. Anlegget har et unikt område kjent som Dolphin Cay. Denne plasseringen lar deg nyte en dyp undervanns svømmetur med delfiner. Svømmingen er arrangert med seks personer per delfin, men klarer fortsatt å gi en en-til-en opplevelse. På $105 per person er det en av de beste tilbudene som finnes i Karibia.

2.

Besøk øya Anguilla for en delfin opplevelse å huske. Dolphin Discovery tilbyr tre særegne dolphin swim pakker i Anguilla. 'Dolphin Discovery Swim' lar deg samhandle med delfiner i et grunt basseng, noe som gjør den ideell for barn. The 'Dolphin Swim Adventure' lar deg etablere en en-til-en personlig bånd med en delfin i dypere vannet i hans hjem. 'Dolphin Royal Swim' har to delfiner som vil hilse på deg, riste hender (eller finner), kyss deg på kinnet og ta deg med på en høyhastighets svømmetur gjennom den marine habitat. Priser varierer fra $99 til $169, avhengig av pakken du ønsker.

3.

Ta en tur til Jamaica og besøk Run Away Bay Hotel i Ocho Rios. Hotellet vil gi en unik tur hvor du klatrer Dunn River Falls, hvoretter du vil motta gratis drinker og bli presentert med tre delfiner. Du kan stå på kysten og berøre en delfin, eller svømme med en delfin. Det tredje alternativet er en svømmetur med enten en dolphin foot push eller en dorsal pull rundt Dolphin Cove. Prisene varierer fra $89 til $198, avhengig av hvilket alternativ du velger.

4.

Bestem om du vil forlate den relative sikkerheten til en marine habitat og hodet for det åpne vannet . I så fall, gå til byen Bimini, Bahamas, og møt opp med Bahamian Marine Mammal Rescue and Research Group. Denne gruppen tar deg ut i det åpne havet, hvor du vil være fri til å dykke, svømme og samhandle med ekte delfiner i naturen. Disse er ikke trente dyr som læres å kysse deg på kinnet for en fotomulighet. Dette er villdyr, født gratis og levende, og mange vil si at dette er den ultimate dolphin svømming opplevelse.

Tips og advarsler

  • Husk alltid at du er i samspill med levende dyr. Vær forsiktig så du ikke skader dem, og vær forsiktig med bevegelsene dine for ikke å skremme delfinene.
  • Delfiner er allment ansett for å være blant de mest grasiøse pattedyrene bortsett fra mennesker, absolutt den største blant havdyrene. Mange mennesker er fascinert med delfiner, og tenker på dem i nesten åndelig forstand. Med det i tankene er det ikke overraskende at folk vil ha et personlig samspill med disse skapningene, slik at det kan koble seg til dem på et individuelt nivå. Så langt som det kan virke, er det faktisk ganske enkelt, så lenge som du vet hvor du skal dra.