Hvordan skrive Shakespeare i ti sider eller mindre

 

1.

Tittel: Det første som en dommer eller leser kommer til å se er tittelen. Den beste måten å nærme seg en tittel på er å gjøre det sist. Historier er som barn de vokser med tiden. Som et arbeid er skrevet, tar det et eget liv og kan vokse til noe helt annet enn hva det opprinnelig var ment å være. Ved å vente til arbeidet er fullstendig, har forfatteren en langt bedre forståelse av hva deres arbeid er.
Det neste trinnet er å leke med ord. En tittel skal være uventet, men fortsatt relatert. Oppsummer historien i en setning, så kutt alle, men noen av ordene, og ordne dem på en litt poetisk måte. Det er minst en start. Tittelen skal være en poetisk, med en liten omtale av rytme og rim. På den måten hopper tittelen bokstavelig talt av dommens tunge.

2.

Historie og plot: Plotbevegelse i historien er en av de viktigste tingene i alle verk. Utfordring med korte historier er den begrensede tiden for å utvikle en god plotstrøm. En måte å hjelpe er å utelukke hele historien, uansett hvor komplisert eller lang. Deretter velger du den viktigste hendelsen eller tiden i den tidslinjen. kort historie. Ingen forventer at hele historien, en kort historie er bare et øyeblikk, eller en dag der noe interessant skjedde.

3.

Tegn: Som plott, tegn Ta mange titalls sider for å utforskes. Også som et plott finnes det en måte å bidra til å få til å tro på tegn i en kort historie uten å gå inn i deres livshistorie. Utvikle historien til tegnene før historien begynner ned til hver eneste detalj. ting vil aldri være kjent for leseren, men fullstendigheten, virkeligheten av karakteren kommer over. Det er ingenting verre enn en forutsigbar og uinteressant karakter. Det er ikke noe forutsigbart om virkelige mennesker, viser det i tegnene.

4.

Endingen: En slutt på en novelle bør være uventet og til og med plutselig. La leseren tenke og til og med litt forstyrret. Husk at de fleste dommere må lese dusinvis av arbeider, gjør at du holder deg i hodet som lim.

Tips og advarsler

  • gjenopplive
  • < li> Vis bare et ferdig stykke til andre mennesker Når man virkelig anser det, er korthistorier sannsynligvis den eneste vanskeligste skrivestilen det er. I motsetning til en roman må en kort historie bare være kort. Vanligvis en målløs ti sider eller så, men likevel i motsetning til et dikt, må en kort historie følge prinsippene om plott, historie og karakterutvikling.