Slik bruker du Drylok

 

Forberedelse

1.

Rengjør overflaten som du har tenkt å bruke Drylok på. I henhold til instruksjonene på Drylok-kanen må overflaten være ... fri for smuss, støv, fett, olje, formfrigøringsblanding eller -maling 'for å sikre riktig påføring.

2.

Kontroller eventuelle sprekker i overflaten, og tett dem med sement. Glatt sement og la den tørke før du bruker Drylok.

3.

Vent på varmt, tørt vær for å bruke Drylok da dette vil øke vanntettingsresultatene. Temperaturen skal være minst 50 grader ute for en vellykket applikasjon.

Søknad

1.

Rør Drylok omfattende med lakkrør før og under bruk .

Bruk en nylonpenselbørste eller -rulle til å påføre det første laget Drylok direkte på betongoverflaten. Sørg for å jobbe frem og tilbake med penselen eller rullen for å fylle alle porer i betongen når du bruker Drylok.

3. Vent 3 timer for å la det første frakke til tørk grundig. Områder der Drylok ble påført tykkere, kan ta lengre tid å tørke.

4.

Påfør et annet lag Drylok over den første ved hjelp av enten en nylonbørste eller en vals.

  • Det er Det er viktig å merke seg at, som produsentens anvisninger sier, kan Drylok brukes over tidligere belegg i god stand, men garantien er ugyldig. 'Drylok anbefales ikke for bruk på gulv i områder med høy trafikk.
  • Drylok er en murprodusent som kan brukes direkte på betong. Det anbefales å brukes på beholder-, kjeller- og fundamentvegger, og når det brukes i henhold til anvisninger, kommer Drylok med en 10 års garanti. Finnes i både hvite og grå farger, gir Drylok både fuktighetsforsegling og pent malt utseende til blått murverk. I tillegg, som produsenten hevder på produktemballasje, er 'Drylok den enkle og håndterbare måten å håndtere problemer med vannproblemer.' Prosessen med å bruke Drylok er enkel nok til at den gjennomsnittlige villaeieren burde føle seg trygg på å nærme seg prosjektet.