Hvordan tegne graffiti med blyant

 

1.

Start med å tegne navnet ditt. Dette er den enkleste måten å bli vant til graffiti tegning. Vurder stilene. Brevene kan være fete og avrundede, firkantede, jevnt fordelte eller overlappende. Avrundet eller kvadratisk fungerer vanligvis best for nybegynnere.

2. < / p>

Skiss ut konturene til hvert bokstav av navnet ditt først. Legg brevkanterne avrundet slik at hvert brev er fett, men la nok plass mellom hver bokstav for å arbeide med dybde og skygge. Legg til et par tynne blyantlinjer på hvert brev for å gi dem utseendet på klumpete rynker.

3.

Legg til en utvendig linje i hver bokstav for å legge til et lag med dimensjon. Koble utlinjen til bokstav og skygge området med med blyant. Legg til noen slag med blyantskygge til resten av bokstavene, men ikke for tykk. Du vil legge til skygge uten å fargelegge bokstavene.

4.

Gå over hvert brev med en lys farget blyant. Prøv å bruke en rekke farger som går godt sammen, eller bruk varierte nyanser av samme farge. Gå over 3D-elementene i bokstavene med en svart, brun eller grå farge.

Graffiti er en urban kunststil som har blitt populær i kunstverdenen og med hobbyartister. Graffiti stil kunst har en lignende kvalitet til karikatur tegning, selv om kunstformen finner et hjem i en rekke medier. Blyantskisse er et ideelt medium for tegning av graffiti. Ved hjelp av ulike tetthetspenninger kan en kunstner skisse graffiti kunst skisser og legge til skygge for å gi kunsten typiske graffiti egenskaper. Graffiti tegning er faktisk en ideell kunst for nybegynnere. Det er ikke vanskelig å lære og tilbyr en rekke kunstneriske muligheter.