Tegnebiler trinn for trinn

 

Emne

Velg et emne som skal tegnes. Du får tre valg: tegne fra minne (eller fantasi), tegne fra et fotografi, eller tegne fra et levende emne. Tegning fra minne eller fantasi er praktisk fordi denne typen tegning kan finne sted hvor som helst under nesten alle forhold, og alt som trengs er et stykke papir og en blyant. Ulempen med denne metoden er at noen ganger tegninger laget av minne eller fantasi er urealistiske eller mangler i realistiske detaljer.

Fotografier er gode å tegne fra så lenge de er store nok og med høy oppløsning . Tegning fra et lite fotografi med dårlig oppløsning er ofte like dårlig som tegning fra minne eller fantasi fordi det blir vanskelig å skape realistiske detaljer når du ikke kan se dem på riktig måte. Men hvis bildet er riktig størrelse og klart nok, er det En utmerket ressurs for å tegne fra. Fotografier er praktiske fordi de er bærbare og uendelige. Endelig garanterer tegning fra virkeligheten absolutt en overflod av klare detaljer for å hjelpe kunstneren i hans bestrebelser. Dessverre, Det er mange ulemper å tegne fra virkeligheten. For en, vil bilen til slutt flytte, og etter det skjer replikering av vilkårene som kunstneren begynte å tegne bilen til, er nesten umulig. For det andre, med mindre bilen er i en garasje eller noe annet dekket miljø, vil bevegelsene til solen i løpet av dagen forandre omgivelsene rundt bilen, og selve utseendet på bilen. Skygger vil bevege seg, og som skumring en pproaches, vil detaljene i bilen bli mindre klar. Derfor jobber kunstneren som trekker fra virkeligheten med en naturlig timer, og hun må være sikker på at hun kan tegne raskt og effektivt og nøyaktig fra farten.

Struktur

Begynn med en oversikt. Tegn bilens omriss lett med en blyant. Ideelt sett vil disse linjene være lange, grasiøse og kontinuerlige. Skissering av bilen med korte sammenkoblede linjer vil forringe utseendet til sluttproduktet, siden bilene er selv grasiøse og glatte.

Når omrisset er gjort, trekk inn i oversikten de større brikkene i bilen. Igjen, disse skjemaene skal være elegante og laget med trygge linjer.

Hvis du har problemer med trygge linjer, og du må lage dine opprinnelige linjer sketchy og kort, bør linjene dine også gjøres veldig lett at du kan tegne over dem senere med lengre glatte linjer som er mer hensiktsmessige for bilens struktur.

I løpet av denne tiden bør du også lage den grunnleggende strukturen i miljøet rundt bilen - vent ikke til bilen er helt trukket for å begynne å tegne det som går rundt bilen.

Detaljer

Når strukturen og grunnleggende elementene i bilen er opprettet, fokuser på detaljene. Baklys, frontlys, sidespeil, dørhåndtak og så videre. Ikke konsentrere deg tungt på bilens indre. Faktisk kan du ønske å legge ut alle detaljer i bilen for å fokusere på blendingen på vinduene eller frontruten.

I løpet av denne tiden bør du også legge til detaljer i miljøet rundt bilen, slik at hele tegningen alltid er tegnet i like stadier.

Texture and Shadow

Bilens grill, dekkens struktur , utseendet på lys og glans som glir av metall eller glass, er alt som skal legges etter detaljer. Skygger bør også legges til ved dette trinnet - start lett og fordyp skyggene gradvis til de er riktig verdi. />
Legg til teksturer og skygger i omgivelsene rundt bilen.

Trinn 4: Etterbehandlingstøy

Mørk dine linjer. Med en praktisert hånd, gjentar du omrisset av bilen og de viktigste strukturelle elementene , som linjene på døren og vindruten. Igjen, disse linjene skal være grasiøse og lange og for moderne biler , veldig slank. Selv om alle bilene er forskjellige, og dermed vil detaljene i tegningen av forskjellige biler skille seg fra hverandre, det grunnleggende forblir det samme. Tegn kroppens disposisjon, trekk detaljene, og avslutt deretter med skygge og teksturer. Det viktigste å huske når du tegner en bil er at den skal håndteres i biter og brutt ned i stykker som ikke overvelder personen som prøver å tegne dem.