Adobe Photoshop Anime Tutorial

 

Tegne anime i Photoshop

Du kan tegne anime i Photoshop akkurat som du ville med tradisjonell penn og papir hvis du bruker en digital penn og nettbrett. En blyant teknikk kan opprettes ved å sette opaciteten av pennen som trykksensitiv. En dristig blekkutseende kan opprettes ved å holde opaciteten ikke trykkfølsom.

Blokker ut tallene først ved hjelp av enkle former. Anime karakterer 'hoder og kister kan opprettes med ovaler. En kryssform kan legges på ansiktet for å lage retningslinje for ansiktsdetaljer. Øynene kan skapt med ovale former som har små sirkler inne i dem for elever og iriser. Nesen kan opprettes med en sideveis 'V' -form og munnen med en liten linje. Lag håret med buede trekantede pigger for et klassisk anime-utseende.

Bruk lag

En av de beste grunnene til å bruke Photoshop for anime er å fargelegge linjearbeidet ditt. Bruk lag for å fargelegge din anime linjekunst, da dette lar deg farge uten å forstyrre noen av de opprinnelige tegningene.

Klikk lagfanen og velg 'Legg til nytt lag'. Dobbeltklikk på linjelaget for å låse opp det og plasser dette over det nye laget. Sett linjekunsten til å «multiplisere», og du kan nå legge til farge på laget nedenfor. Prøv å legge til bare de grunnleggende fargene på dette punktet. farge for kjøttet, en for klærne, en for håret og en for bakgrunnen.

Light and Shado w

Bruk ekstra lag for å legge lys og skygge til animasjonsbildet. Lag to nye lag. Legg lysere versjoner av basisfargene med et lag på toppen av basisfargen, men under linjekunsten. Legg til de letteste fargene der lyset skinner direkte. Hvis du går for et animasjonsstykke med celleanimasjon, legger du til et tynt band med lettere farger. Hvis du lager et mer malerlig utseende, bruk gjentatte streker for å lage lag med lyse farger. Legg skyggelaget under lyslaget. Følg de samme teknikkene, men bruk mørkere versjoner av grunnfargene for å skape skygger. For eksempel kan et beige ansikt ha brune eller solbrune skygger. Digitalt kunstverk er ikke begrenset til å lage 3D-grafikk som du finner i Pixar-filmer. Digital rendering programvare kan brukes til å etterligne teknikker og stil av tradisjonelle kunstverk. Anime-artister kan bruke dette til å lage blyant-stil kunstverk, fet inked anime illustrasjon eller gjengitte malerier. Ved hjelp av Photoshop kan du lage kunst med en rekke verktøy og medier uten tidsforsinkelse.