Slik opprettholder du en Butterfly Collection

 

Bevaring

1.

Rehydrert tørket sommerfugler i et avslappende kammer. Hvis du prøver å spre vingene av en tørket sommerfugl, vil de knuse og smuldre. Hvis sommerfuglprøver er friske og ikke tørkes, kan du hoppe over dette trinnet.

2.

Velg et stort stykke Styrofoam for å fungere som din base. Mål dimensjoner på basen.

3.

Klipp et stykke vokspapir for å dekke basen. Bruk rette pinner for å holde vokspapiret på plass. Voksepapiret vil beskytte vingene på sommerfuglene og holde dem fra å gni mot Styrofoam.

4. Sett inn en rettpinne gjennom midten av en sommerfugl. Tappen skal gå gjennom thoraxen. Legg igjen en fjerdedel av stiftet opp over thoraxen.

5.

Spred vingen av sommerfuglen forsiktig med pincett.

6.

Trykk den rette pinnen i Styrofoam med sommerfuglen opp ned. Spred ut vingene fra sommerfuglen om nødvendig for å sikre at de er flate. Når du justerer vingene, setter du en rett pinne i Styrofoam på hver side av thoraxen. Dette vil holde det stabilt.

7.

Klipp vokspapir i 3-tomme-i-1-tommers striper. Du trenger fem for hver sommerfugl.

8. Legg et stykke vokspapir fra trinn 7 over toppen av det ene av vingesegmentene. Sett rette penner gjennom papiret, ikke vingen, for å pinne papiret inn i Styrofoam. Dette vil holde vingen på plass. Gjør det samme med de andre trefløysegmentene.

9.

Legg sommerfuglen i denne stillingen i en uke. Fjern deretter pinnene og vokspapiret. Fjern sommerfuglen fra Styrofoam og skru den opp på høyre side. Sett inn den bevarede sommerfuglen i basen til høyre for å vise den.

Avslappende kammer

1. Legg til 2 tommer sagsmag i bunnen av lufttett plastbeholder. Velg en beholder som vil holde en annen mindre tallerken.

2.

Løs sagvaren med vann og en capful anti-bakteriell munnvann.

3. < / p>

Sett en liten, åpen beholder på toppen av sagsmagen din. Legg sommerfuglen inne i denne parabolen.

4.

Kontroller sommerfuglen din for hydrering etter den andre dagen. Løft den fra beholderen ved hjelp av pincett rundt thoraxen. Ikke ta tak i vingene. Prøv å forsiktig flytte vingene for å avgjøre om det er hydrert. Hvis vingene fortsatt er ufleksible, legg sommerfuglen tilbake i det avslappende kammeret for en annen dag eller to.

Tips og advarsler

  • Munnvannet vil bidra til å forhindre mugg fra å vokse.
  • For best resultat, hold sommerfuglene dine unna direkte sollys på et tørt sted med lite eller ingen fuktighet i en lufttett beholder.
  • Å samle sommerfugler kan være morsomt og lærerikt. Enten du bare begynner å samle sommerfugler, eller du har lang tid å samle entusiast, vil du ønske å bevare dine sommerfugler riktig. Uten riktig bevaring kan dine sommerfugler bli bleknet, ødelagt, spist av andre insekter eller støpt. Du kan bruke bevarte sommerfugler til skjermer eller for å lage unike smykker eller andre hjemmedekorasjoner. Å vite riktig bevaring vil bidra til at samlingen varer i mange år med minimal skade på sommerfuglene.