Hvordan lage High End Restaurant Seating

 

1.

Sett inn i et universitets- eller designskoleplan som er kjent for sitt interiørdesignprogram. Meld deg inn i kommersielle interiørdesignklasser for å lære innsatsene i restaurantfokusert design og sørg for du melde deg på sosiologi klasser hvis du forstår vitenskapen om matopplevelsen fullt ut.

2.

Studielfysiologi for å bli kunnskapsrik om hvordan den menneskelige skjelettstrukturen fungerer få en solid forståelse av hva som trengs for å komfortabelt imøtekomme sitteorganer. Lær om ergonomisk stoldesign og prinsippene som bidrar til god holdning som det relaterer til sunn fordøyelse.

3.

Lær fordelene med strukturell design som faktor i stolkonstruksjon, for eksempel stoler i hele kryssfiner, dobbeltsømede setekuter, franske vs. sømmer, setefjærkonfigurasjoner, kvaliteter av polyuretanskumpolstring, og vann- og jordbestandige stoffbehandlinger. Forplikte seg til å bruke bare materialer som oppfyller strenge standarder for slitasje og lang levetid.

4.

Gjør deg klar til å blande og matche materialer som et supplement til en restaurants overordnede design. Basert på anbefalinger fra erfarne stoldesignere, som naturlig lønn, brasiliansk kirsebær, svart valnøtt og andre high end woods, sjøgress, sisal og jutefibre, naturlige silke, bomull og fløyelstoffer - og for høyteknologisk interiør, råstål , kostbare kobber og satin-finish aluminium stolrammer.

Forstå at skjema og funksjon må svalehale hvis et restaurant sete skal gi både komfort og støtte. Bli kjent med typer konstruksjon, polstring og polstring som skiller prisrike møbler fra mindre funksjonelle og slitesterke stoler, messeseter, banketter og benker.

Mastre stilens stil for å oppnå perfektion i din high-end restaurant setet design, fra tufted tilbake syninger til brann-klassifisert møbeltrekk og skum standarder. Vet hvilke materialer som skal unngås av sikkerhetsmessige årsaker, for eksempel formaldehydbehandlet kryssfiner og PVC-infisert vinyl. Gjør deg selv til en fargesakkyndig, slik at hver nyanse du velger, støtter fargeskjemaet til restauranten som stolen din vil ta på senterstadiet.

Bli både en trendvakt og en trendsetter når du har nedsenket deg selv i ditt yrke. Besøk møbler showrooms på store mart arenaer for å se, føle og studere nye restaurant sitteplasser prøver og produkter som inspirasjon for din signatur design. Behandling av alt som er oppført i denne artikkelen kan ta deg fra nybegynner til prisvinneren, og gir deg et sete ved bordet av legendariske stoldesignere hvis du er 'tro på visjonen din.'

Du går inn i en firestjerners restaurant. Belysningen er subtil. Marmor fliser absorberer dine fotfalls. Friske blomster stiller stemningen til utsøkte belagte retter som ikke er så mye servert som presentert, men boblen brister øyeblikket du sitter i en stol som er så ubehagelig, du unngår dessertmenyen. Konklusjoner? Selv den mest kostbare spisestuen vant ikke tellerne om møblene ikke virker. Har du lyst til å designe high end restaurant sitteplasser? Gjør leksene dine og håndverket din kunst, slik at designene dine holder folk i sitt sete til maitre 'skyr dem bort ved sluttidspunktet.