Karikaturteknikk

 

Begrens detaljer

Begrens detaljene i karikatur skissene. To eller tre detaljer vil gjøre det. Å forsøke å passe for mange detaljer i en karikatur kan ta bort virkningen av de viktige elementene. Fokus på bare noen få bemerkelsesverdige detaljer vil gjøre karikaturene dine klart representert.

Elements to Emphasize

Nesen og haken er elementer som oftest vektlegges i en karikaturskisse fordi disse to elementene på mennesker ofte er særegne og låne seg godt til ekstrem modifikasjon. Øynene og ørene neste. Følelsesmessige egenskaper som sinne og en whiny personlighet kan understrekes ved å skisse røde kinn eller ved å bruke elefant tårer. Dette er ikke de eneste elementene å understreke. Nøye studer fagene dine for å fange essensen til hvert individ.

Skisse hele temaet

Mange klassiske karikaturer gjøres som enkle profiler. Ikke begrenset deg til profilen. Vurder å lage en karikatur fra forsiden og legge til en kropp. Klær kan være et viktig element i å fange personens personlighet. Skissering av hele emnet åpner døren til et annet lag med personlighetsattributter. Når du gjør en hel kroppskarikatur, hold fokuset på hodet ved å gjøre det større enn resten av skissen. De populære bobbleheads er perfekte eksempler på denne stilen.

Sketching Techniques

Skiss løst og så fort som mulig. Sketching lar deg raskt fange det du ser uten å gi det mye tanke. Dette betyr at du ikke ser for hardt ut for å finne de riktige detaljene. Hvis det er spesifikke detaljer som skiller seg ut, utgjør de samme detaljene sikkert ut til andre. De er detaljene du vil fokusere på. Karikatur tegning er kunsten å tegne folk på en måte som overdriver både fysiske og følelsesmessige egenskaper. Karikatur skisser er noen ganger gjort i moro og noen ganger gjort for å satirisere offentlige figurer. Karikaturskisse krever nøye undersøkelse av motivet ditt for å få fram egenskaper som er lett gjenkjennelige for alle som kjenner emnet. Det finnes en rekke teknikker tilgjengelig for å hjelpe deg med å fange de fine detaljene i fagene dine i karikaturstil.