Hvordan skrive et personlig dikt

 

1.

Lag en liste over karaktertrekk ved emnet i ditt dikt. Skriv ned ord som fanger essensen av motivet ditt; hun og andre burde kunne fortelle fra ordene i ditt dikt som du skriver om. Tenk også på situasjoner som er spesifikke for emnet ditt. Situasjonen kan være en hendelse du to delte; for eksempel kan et romantisk dikt for din betydelige andre inkludere en stanza om hvordan de to møttes.

2.

Gratis skriv for å starte det første utkastet til diktet ditt. Ikke vær bekymret for noen poetisk form på dette punktet. Skriv med det formål å fange så mye om motivet ditt på papir, så gå gjennom treningen og trekk linjer gjennom repetisjon og materiale som ikke uttrykker dine tanker om motivet.

3. Skriv et nytt utkast av ditt dikt for å finne det beste skjemaet, ved hjelp av det materialet du genererte ved å skrive gratis. Et personlig dikt trenger ikke å rime eller følge noen spesifikke meter. Et personlig dikt skal skrives mer for det emosjonelle innholdet enn for form. Hvis du vil eksperimentere med varierende lengde og meter for dine stanser, vær sikker på at skjemaet ikke gjør det ' t forstyrre de ordene du velger for ditt dikt.

4.

Ta med navnet på motivet ditt i diktet. Du kan gjøre dette ved å inkludere navnet i tittel eller kropp i diktet, eller du kan vurdere å starte hver linje i diktet med et brev fra fagets navn.

5.

Legg til en dedikasjon i slutten av diktet. Innvielsen skal være enkel. Eksempel: For Belinda --- januar 2010.

Du kan også skrive en dedikasjon som oppsummerer ånden til Diktet. Eksempel: Et dikt for Charlie, som vet meningen med å leve livet til det fulle.

Skrive poesi kan være en av de mest effektive måtene å uttrykke dine tanker og følelser. Penge et personlig dikt er en kreativ måte å fortelle noen om hvordan du føler om ham, og det ferdige produktet gjør en god gave til Valentinsdag, bryllup, fødselsdager og andre spesielle anledninger. Med en liten fantasi, har du lykkes med å skape personlig poesi for din familie og venner kan utvide til en hobby som vil holde dine kreative ferdigheter på topp.