Hvordan skrive en lederskapsbok

 

1.

Definer omfanget ditt. Ledelse er et ekstremt bredt tema, så det er avgjørende å definere hvilket ledelsesområde du diskuterer. Spørsmål å vurdere: Hvem er publikum? (CEOs, Militære menn, husmødre, lærere, etc.) Hva er grunnlaget? (Bibelske, vitenskapelige studier, personlig erfaring, etc.).

2.

Sett opp boken din. Ordne boken din fra begynnelse til slutt. Husk at leserne foretrekker logiske fremskritt, for eksempel kronologisk (basert på tid) eller aktuelt (hvert tema bygger på forrige).

3.

Undersøk konkurransen. For å unngå å si nøyaktig det samme som noen allerede har sagt, må du undersøke konkurransen og finne ut om hva du tilbyr, er et unikt synspunkt. Hvis det ikke er, hvor annerledes er visningen din fra en annen forfatter, og hvordan kan du skille det bedre?

4.

Skriv ditt første utkast. Den eneste måten å virkelig skrive en bok er å bare skrive.

5.

Proofles ditt første utkast for innhold. Du vil sørge for at du har tatt med all relevant informasjon. Dette er også et godt sted å tillate noen andre til å lese den. Få dem til å skrive ned spørsmål som ditt første utkast kommer med, og innlemme informasjonen som er nødvendig for å svare på disse spørsmålene i ditt neste utkast.

Skriv din andre utkast. Dette utkastet bør være komplett innholdsrettet.

7.

Rediger arbeidet ditt for tekniske problemer. Grammatikk, syntaks, ordvalg, stavemåte og konsistens av autentisk stemme er alle tekniske problemer du må adressere.

Tips og advarsler

  • La noen andre lese arbeidet ditt. Ofte vil et utsatt sett med øyne legge merke til noe du gjør ikke.
  • Hvis du jobber på en datamaskin, lagre ofte for å beskytte mot muligheter du mister informasjon. Hvis du jobber for hånd, kan du prøve å bruke en notatbok for å holde oversikt over alle sidene dine. Det er ingenting verre enn å miste arbeidet unødvendig.
  • Når du flytter fra ett utkast til det neste, må du sørge for at du beholder en kopi av de forrige utkastene i tilfelle du må gå tilbake til måten som var før.
  • Ledelse er et tema med mange gyldige synspunkter, som alle fortjener å bli delt til fordel for alle som er i lederstillinger. Imidlertid kan marshaling et synspunkt i en bok være en skremmende oppgave uten en klar og kort plan. Det er allerede skrevet mange lederskapsbøker som gjør det enda vanskeligere å skrive en nyttig bok om emnet. Det er et problem å inkludere i planen din for å skrive boken din. På samme måte som et annet prosjekt som en leder forplikter seg til, krever det å skrive en bok om emnet bare en klar, kort plan og motivasjonen til å følge gjennom på den.