Slik utvikler du et tegn ved hjelp av lurt drømmer

 

1.

Skriv ned spørsmålene til ditt lucid-drøm-intervju før du legger deg til sengs. Disse kan variere fra grunnleggende spørsmål om alder, bakgrunn og karriere til detaljerte spørsmål om livserfaringer, økonomiske forhold og historier om personlige forhold.

2.

Velg en behagelig innstilling for den klare -drøm intervju rett før du sovner, og gjenta en uttalelse om det, for eksempel 'I kveld møter jeg Jane for te i en engelsk hage.' Tenk deg at du sitter på tvers av karakteren din, notatboken i hånden, forberedt på å stille spørsmålene du trenger å bli kjent med.

3.

Spill med karakteren dins fysiske egenskaper ved å bytte håret fra brun til rødt i tankene dine. Juster øyefarge fra blått til grønt, og se på karakteren din kommer til liv.

4.

Samle den intervjuede karakteren med andre tegn, og led dem i en scene. Lag en dialog mellom dem og observer hva som skjer. Dette er en sosial øvelse som skal kaste lys på karakterens motivasjoner og forventninger i en historie.

5.

Skriv ned drømmen umiddelbart etter at du våkner. informasjon som mulig uten å bli slått ned med komplette setninger. Hvis du ikke kan huske detaljer, skriv ned resterende følelser eller følelser du har. Dette kan utløse detaljer fra drømmen på et senere tidspunkt.

Tips og Advarsler

  • Hvis du aldri har opplevd en klar drøm før, jobber du med å ha en først for å unngå tidlig frustrasjon.
  • Hvis du er en erfaren klar drømmer, Denne typen drøminduksjon kan bidra til å forbedre dine ferdigheter og tilbakekalling ved å gi deg en utfordrende oppgave.
  • Hvis du liker skisse, kan tegne detaljer om drømmen bidra til å utvikle et tegn og en innstilling for historien din.
  • En av de viktigste og vanskeligste oppgavene i fiksjon er karakterutvikling. Noen forfattere har foreslått å skrive ned spørsmål med venstre hånd og svarene med retten til å oppdage hva som motiverer et tegn ved å provosere gratis forening. En annen teknikk, klare drømmer - bevisstheten om å drømme i drømmen - kan også hjelpe forfattere til å 'møte' et tegn i et virtuelt intervju og få svar på spørsmål på en kreativ måte.