Hvordan lage Graffiti Stencil

 

1.

Start med et sjenerøst stort stykke lette papp. Dette prosjektet er en fin måte å gjenbruke gamle rekorddeksler eller frokostblandinger til.

2.

Tegn den generelle oversikten over bildet du vil stenge på den tomme siden av pappa. Du kan også lim et fotokopiert eller trykt bilde du vil stenke på pappen i stedet.

3. Bruk pennelinjer til å bryte bildet opp i enkelte stykker som kan klippes ut uten å ødelegge bildet. For eksempel, hvis du vil stencil bokstaven 'o', kan du ikke bare kutte rundt den ytre sirkelen, eller du vil miste den indre sirkelen. Du må bryte 'o' (eller uansett form) til to eller flere mindre brikker som kan fjernes individuelt, og etterlater tynne strimler i mellom for å holde resten av bildet på plass.

4

Legg pappen på tyngre papp eller kappematte for å beskytte arbeidsflaten. Bruk deretter håndkniven til å kutte forsiktig ut og fjerne brikkene du trakk og lage din graffiti stencil.

p>

Tips og advarsler

  • Når du bruker graffiti stencilen, må du tørke den på begge sider hvis mulig. Ellers vil lag med maling raskt bygge opp, forvrenge figurene og forkorte levetiden til stencilen.
  • Å lage en graffiti stencil er en fin måte å raskt distribuere fet grafikk på. Som andre graffiti teknikker, er graffiti stencils vanligvis brukt med spray maling. Det er relativt enkelt å komme i gang med graffiti stenciler, uavhengig av hvilket kunstnerisk ferdighetsnivå du har. I tillegg til å sprøyte vegger kan du bruke stencils til å lage tilpassede klær, patcher, plakater og blandet mediekunst.