Hvordan lage en jubileumskollage

 

1.

Kjøp et stort brettoppslagstavle fra en kontorforretning. En for mine foreldres '60-årsjubileums arrangement foldes i tre for bærbarhet og beskyttelse av innholdet.
Ideelt sett bør en collage være et knusende bilde av bilder, redigere kopi og illustrasjoner: som en utklippsbok på skjermen. En konsesjon til orden i 60 års jubileumsutgave er en grov oppdeling i 'kapitler' i honorees 'liv: deres år som bor i New York, bor i Masachusetts, ferier, etc.
En funksjon er en skrevet strøm-av-bevissthet liste over assorterte minneverdige mennesker, steder og arrangementer, dvs.: elefanten som stjal fars kamerataske, hockey turneringen i Berlin, NH, deilig deilig tepper etter kirken i New York City, etc.

Kryp inn i loftet og støv av de gamle albumene (og / eller last ned fra datamaskinen din). Pass på venner og slektninger til honorees også.
Fyll inn hullene med bilder kuttet fra magasiner eller trykt fra Internett. Et loonbilde tjener til å representere en familieferieferie h tante, Lake Winnipesaukee; og et skylinebilde av New York City representerer mine foreldres originale hjemstat i New York.
Søk på 'Nett for milepæler i året for den opprinnelige hendelsen. Forsket, skrevet og redigert lister over 1949 filmer, TV-programmer, topplåt, overskrifter og trivia er inkludert i jubileums collagen. Fest et hilsen / innloggingsark for gjester å delta i og gjør collagen enda mer relevant og minneverdig for mottakerne.

Bruk din fantasi og kreativitet. 60 år som diamantjubileum, forstørret jeg bilder av kongens og dronningen av diamanter og klistret mine foreldres ansikter på dem. Sixty år av amerikanske presidenter er avbildet ved å lage en kopi av kampanjeknappene til de 8 presidenterne (FDR gjennom Obama) siden 1949 (fra min politiske knappesamling).
Vennligst bla ned for tips 'n' advarsler.

Tips og advarsler

  • Bilder selv fargene) kan skannes og skrives ut hvis du har utstyret eller til og med trykt på en fargekopieringsmaskin. Du kan returnere originalene i god stand.
  • Bånd plasser en penn på en streng for gjester å
  • Nå ut til venner og familie for innspill og ulike perspektiver.
  • Se mer av denne forfatteren på examiner.com boston under PETS, i Mariner Publications ' ; Pet Gazette u0026 quot; og i augustutgaven av 'Northeast Antiques Collectibles'.
  • Du kan muligens finne bøker som minnes individuelle år (filmer, nyheter, etc.) i et kort- eller gavebutikk.
  • Du kan begynne å tappe elementer på plass etter hvert som du erverver dem, men ikke for sikkert som du vil sannsynligvis fortsette å omorganisere dem når prosjektet utvikler seg.
  • For best mulig resultat, start prosjektet flere uker i forkant av arrangementet. Dette vil gi mer tid til ideer å bli utviklet og materialer som skal kjøpes.
  • Har en viktig jubileum, bursdag eller annen viktig milepæl kommer opp? En hukommelseskollasje er en flott og rimelig måte å bidra til å feire anledningen, og vil vare lenge etter at festen er over.