Hvordan tegne Frihetsgudinnen

 

1.

Tegn en liten sirkel for å representere hodet, og litt over det tegne en annen mindre sirkel for å representere fakkelen. Tegn nå en svak buet linje fra hodet til bakken, som representerer kjolen sin. Tegn linjer for å representere armene i posisjon for å holde på fakkelen og boken.

2.

Begynn å legge til detaljer fra toppen av statuen ned. Begynn med å legge fingrene til bunnen av fakkelen; husk å definere krøllen til hvert siffer for å vise at hun har en fast grep på fakkelen. Legg deg ned og legg til form på armene hennes. Trekk håret, legg til øyne og noen grunnleggende ansiktsdetaljer. Legg til en grunnleggende oversikt over kjole og tegne bare de store foldene. Fullfør denne delen ved å legge et tykt torg under henne for å representere hennes piedestal.

3.

Tegn oversikten over fakkelen. bekymre seg for å bli for detaljert med fakkelen enda; bare tegne basen og noe som representerer flammene. Tegn kronen sin og legg til detaljer. Også ferdig ansiktet hennes. Tegn en oversikt over hennes bok og legg til flere detaljer på hennes kapper.

4.

Fullfør detaljene på fakkelen og alt som er igjen med ansiktet. Fullfør detaljene i boken hennes og legg armen bak den. Legg til flere detaljer i kjolen og avslutt hennes venstre arm. Blekk det endelige arbeidet ditt hvis du bruker penner, og deretter slette skjelettet som er tegnet i begynnelsen. Hvis du ikke bruker blekk, må du forsiktig slette retningslinjene og omskrive noe av det endelige produktet du sletter i prosessen.

< p>

Tips og advarsler

  • Den vanskeligste delen om å tegne Frihetsgudinnen er å få detaljene på hennes robes riktig. Ta en pause hvis du har problemer, så se på hvordan andre klær er trukket og prøv å bruke disse teknikkene.
  • Bybilder kan være blant kunstnerens mest imponerende skisser. Tegning av noen få viktige monumenter folk kan forholde seg til, er nøkkelen til et troverdig bylandskap. De fleste artister inkluderer Frihetsgudinnen i New York City bybilder. Monumentet er ganske enkelt å tegne .