Shrews habitat

 

Geografi

Nord-Amerika har 33 forskjellige arter av shrews som bor innenfor sine grenser, som dekker hele kontinentet. Den arktiske shrew bor over mye av Canada og inn i nordlige stater som Minnesota. Den maskerte shrew har en stor fordeling fra det meste av Alaska gjennom nesten hele Canada og til New England og Rocky Mountains. Den korte tailed shrews har et geografisk område som dekker den østlige delen av USA. Noen shrews, som Maryland shrew, har et mye mindre område der de bor. Andre, som St. Lawrence Island og Pribilof Island shrews funnet utenfor Alaska, eksisterer bare på disse øyene.

Habitat

I områder der klimaet er kjølig og vått, vil shrews leve på skoggulvet og rot om i bladet søppel i håp om å finne regnormer og insekter. I de tørre delene av deres område, vil shrews vanligvis holde seg nær vann hvis det er mulig. Skruene i disse områdene vil leve i nærheten av sump eller vannveier eller i noen skoger som gir skygge fra varmen og fremmer et økosystem som skaper forhold som er gunstige for å gi mat og dekker for shrew.

Tilpasning til hard habitat

Noen typer shrews bevarer økosystemer som ørkenen eller den arktiske tundraen. Tundra shrew bor på tundraen i Canada og Alaska, som eksisterer i de shrubby og gresskledde områdene, så vel som på tundraflaten hvor trær som vilge og bjørker vokser. Denne shrew har en høyere reproduktiv hastighet enn andre skruer, som sannsynligvis kommer fra en høyere dødelighet fra å leve i et slikt tøft miljø. Ørkenskruen i det amerikanske sørvestret lever i et tørt klima, men de vil samle hvor vegetasjon som knust pærekaktus vokser, få alt vannet de trenger fra planter og insekter de forbruker.

Vanntomt

En uvanlig Shrew er vannskruet, en type som er i stand til å svømme og dykke under vann som det jakter på insektlarver, snegler og andre akvatiske skapninger. Vannskruen bevarer margene av innsjøer og dammer, moser, sumper, bekker og elver. Statens universitet i New York College of Environmental Science og Forestry nettsiden sier at strømmer som inneholder kaldt og raskt bevegelige farvann vil ha det største antallet vannskruer. Arten bygger sin rede i logger, røttene til trær eller i steinete spruter.

Shrews as Pests

Nettstedet 'Pestproducts.com' sier at shrews blir problematiske når de begynner å bo nær eller i hjemmet ditt . Shrews vil gjerne bruke en fuglmatre som et sted å bakhold både fugler og små pattedyr som chipmunks. Hvis shrews kommer inn, ser de ut til å leve på samme steder som mus gjør; En ekstra fordel for shrew er at mus allerede opptar huset, noe som gir dem en levedyktig matkilde. Shrew vil raskt drepe alle musene i hjemmet ditt, men kompenserer denne 'gode gjerningen' av lukten den avgir, dens tendens til å forsøke å komme seg inn i butikkene med mat og avføring som dukker opp på forskjellige steder. 'National Audubon Society Field Guide to Mammals' sier at shrews ligner mus på mange måter, men shrews har spisse snouts, veldig små øyne, mange skarpe tenner og fem tær på hver fot. Shrews er blant de minste av pattedyrene, med selv den største som veier bare en unse. Shrews finnes i mange forskjellige habitater som de stadig søker etter mat for å mate sine høye metabolske mengder.
PDF:c29