Gjør det selv Graffiti Markører

 

Få det sammen

For å opprette en fungerende markør, må du først ha et objekt for å inkludere det. Det enkleste og minst kostbare alternativet er en stor limpinne som har fjernet limet. Andre valg inkluderer PVC-rør eller en stor plastmarkør som allerede har gått tom for blekk.

Tetting din markør

For å unngå drypp og lekkasje fra bunnen av limstripen, må du forsegle den med en vannbestandig materiale. Du kan bruke klissete klipper, varmt lim, tygget opp boblegummi, caulk eller andre lignende stoffer du kan ha rundt. Forsikre deg om at du forsegler bunnen helt eller alt blekket ditt vil se ut før du har mulighet til å bruke markøren.

Blekkblandingen

Bland blekk eller maling med små mengder malingsfortynner til du får konsistensen du vil ha det for å skrive eller tegne det du skal gjøre. Jo mer tynnere du legger til, dripperen og runnieren din markør vil være når du bruker den.

Topp det av

Når du er blandet Det er mange materialer du kan bruke, inkludert, men ikke begrenset til: en tavlevekst, en stor strikke av denim, skrap av filt, bomull eller snørebånd, en gammel sokk eller et skrap av teppe. Ta hensyn til overflaten du vil skrive på når du velger materialet til markørens tips. Hvis det meste av skrivingen din kommer på betongveggen i kjelleren, bruk et tøft materiale. For å trekke på papir eller tekstiler, gir mykere materialer et bedre resultat. Når du har plugget merket med det du har valgt, la det stå opp og ned i noen minutter. Når blekket begynner å dryppe gjennom spissen, er du klar til å skrive. For å lage grafittkunst trenger du spesielle markører som ofte brukes av kunstnere til å skape de levende farger og virvlende design som er felles for dette mediet. Selv om disse typene er tilgjengelig på kunstforsyningsbutikker, kan du lage din egen hjemme og sette en unikt frimærke på bildene dine. Det er viktig å huske at tegning av graffiti på eiendom som ikke er din egen, kan være ulovlig i ditt samfunn, og det kan føre til bøter og jevne setninger. Så ha det gøy å lage og bruke disse markørene, men vær alltid sikker på at ikke å bryte loven.