Hvordan tegne Disney Aladdin bilder

 

1.

Lag den grunnleggende rammen til torsoen ved hjelp av en stor oppadgående trekantform. Gjør denne formen bred øverst og deretter tynn og bølget i bunnen for å skape den karakteristiske 'røyklegemet' til Genie. Legg hodet med en stor oval form på toppen av brystet.

2.

Tegn retningslinjene for armene med to buede linjer som kommer oppe til høyre og venstre side av bryst. Legg hendene med ovale former. Tegn et kryss eller en T-form over ansiktet for å blokkere ut hvor ansiktsdetaljene skal gå.

3. Legg til sylindere til øvre og nedre armer for å tykke rammen. Tegn ovaler for øynene på den horisontale linjen i ansiktsretningslinjen. Tegn øyenbrynene med sidelengs tårneformede linjer. Legg nesen med en litt diagonal 'V' -form. Lag munnen med en buet linje under nesen og legg til underleppen med en annen buet linje under munnen.

4. Legg pennens øye med to trekantede former kommer fra venstre og høyre side av hodet. Legg goatee med to linjer over overleppen og kom ned til haken. Legg en spiral på bunnen av haken.

5.

Tegn håret med et bånd øverst på hodet festet til en tynn, flatt spørsmålstegnform. Denne formen bør komme til et lite punkt på slutten.

6. Dra parallelle linjer rundt armene og legg armbåndene med to buede linjer over hver håndledd. Tegn midjen sash med et bånd over midjen. Blekk alle linjene du ønsker å beholde. La bleken tørke og forsiktig slette blyanter.

7.

Fargeleggen ved hjelp av kunstmarkører. Bruk blå for huden, gul for armbåndene, svart for håret og rødt for sash.

Tips og advarsler

  • Når du har mestret Grunnleggende, prøv å fremstille genien på forskjellige måter.
  • La bleken tørke helt før du sletter blyanten eller bildet vil smelte.
  • Disney 's' Aladdin 'er fylt med fargerike bilder og tegn. Det ene tegnet som oppsummerer hele følelsen av Aladdins verden er genien. Denne fargerike og kraftige karakteren fungerer som talsmann for den magiske og vidunderlige verden av Aladdin. å tegne denne karakteren er et must hvis du vil fange følelsen av høyt eventyr og endeløs overraskelse som er sentral for Aladdins fortelling. Du kan skape genien ved å bruke en relativt enkel grunnleggende ramme og legge til flere detaljer i denne magiske skapningen mens du går.