Hvordan lage en Roll-Up børste Caddy

 

1.

Mål den lengste børsten som skal lagres. Dobbel den måling og legg til 6 tommer (4 hvis børstene er små) for overlapping og sømmer for å finne lengden. Telle børstene og la 1 tommers bredde per pensel (2 tommer for veldig tykke håndtak) og legg 3 tommer til totalt for bredden.

2.

Klipp et stykke stoff lengde og bredde bestemt av trinn 1. Sterke stoffer som lerret fungerer godt for et prosjekt som dette, men hvis du vil bruke en trykt eller annen 'mote' stoff og ikke se på en drab underside, kutte to stykker og sy dem sammen, enten høyre side vendt og slått ut eller forlate en smal hule som skal vedlegges senere.

3.

Merk midten av stoffets lange side og brett bunnen opp til det merket, vri grovkanten under to ganger og fest på plass. Det er ingen reelle behov for å sy den kule separat, siden mengden av søm som vil krysse den for å få lommene, holder den på plass. Trykk på kappene med et strykejern.

4.

Start 1,5 tommer fra venstre side, måler 1-tommers (eller større) lommer for hver børste og pinne langs sømslinjen for hver. Selv om du velger å merke sømslinjer med kritt eller forsvinner-blekk markører Du må alltid stikke stoffene regelmessig for å hindre at de skifter når du syr.

5.

Sy langs merkene dine ved hjelp av en rett søm eller en stramt zigzag mellom den nederste kanten av din caddy og slutten på den overlappende delen. Kutt tråden mellom hver kanal nær stoffet.

6.

7.

Fest en lang lengde bånd til høyre kant av caddyen, like over hvor lommekantene avsluttes ved å sy gjennom th e midt i båndet eller ledningen.

Sett inn børstene dine, fold kaddyens øvre kant ned for å dekke børstene og overlappe lommene litt, rull den opp fra venstre til høyre og bind båndet eller ledningen for å holde den lukket.

Tips og advarsler

  • Denne typen tilfelle fungerer for alle slags og størrelser av pensler, samt strikkepinner, spisepinner og til og med bestikk, med svært få justeringer.
  • Lagring av pensler kan være litt av et arbeid. Ønsket om å bare holde dem i en kopp er bra, men beskytter ikke børstene mot støv eller tyngdekraft. Å legge seg ned på et skrivebord eller i en skuff gjør det vanskeligere å finne den du leter etter i et øyeblikk. Et oppslagssett, derimot, beskytter hver børste og tar opp svært lite plass samtidig som du gjør børstene lett bærbare for kunstneren på farten. Ved å lage din egen caddy kan du tilpasse børsteplassen for størrelsen og Antall pensler du eier, ikke hva noen produsent mener er riktig. Slik konstruerer du det.