Keramisk Nativity Maleri Instruksjoner

 

Velg A Medium

Ulasert keramikk kan enten være glasert og deretter sparket, eller malt og ikke sparket. Hvis du skal glasur din keramikk, merk at sluttresultatet etter avfyring vil være mye annerledes enn stykket før avfyring. Du må ha tilgang til en ovn, og du vil ønske å konsultere en ekspert for å finne de riktige glassene for ditt sett.

Hvis du maler og ikke glasser, er akryl og oljemaling de mest hensiktsmessige valgene. Akryl tørker raskt, og det er derfor vanskeligere å blande akryl enn det er å blande oljemaling. Oljemaling, derimot, tørker veldig sakte og er lett å blande. Oljemaling må oppbevares nøye mens de tørker. Valget mellom akryl og olje er bare et spørsmål om preferanse.

Kjøtttoner

Ta deg tid til å jobbe på kjøtttonene til hver enkelt person i scenen. Realistiske kjøtttoner er vanligvis laget av røde, gule, brune, hvite og blå. Eksperimenter med fargene til du er fornøyd med resultatene. Lysere hudtoner vil ha flere røde, gule og hvite, mens mørkere hudtoner vil bli laget av brune, røde, gule og blå. Varier kjøtttonene litt fra ett ansikt til et annet for å legge til sluttproduktets realisme.

Farger og detaljer

Studier forskjellige nativitetssett før du begynner din egen. Ofte blir de tre kongene malt i dypere, mer dekorative farger enn de andre figurene. Maria er ofte kledd i blått og rødt, mens Joseph kan ha på seg mørkbrun eller grønn. Engelen er oftest kledd i hvitt, mens Jesus ofte blir vist med bunt i hvitt.

Lag en plan før du begynner å male. Vet hvilke farger hver figur vil være. Velg jordfarger som brune, rustne røde, ogres og mellow blues. For å lage et sett som er visuelt sammenhengende, velg en palett med begrensede farger og hold deg til den paletten for hvert sett av settet.

Først legger du ned de grunnleggende fargene på hvert stykke fødsel. Neste, med en tynnere børste, fokuserer på detaljene. Mal over eventuelle feil, noe som gir nativity tid til å tørke mellom lag.

For å understreke omgivelsens ydmyke natur, legg til støv på klærne til Maria og Josef og på dyrene. Dette er gjort med et lett lag av sandbrun eller rødbrun, påført rundt føttene eller knærne på figurene. Laget skal være transparent og diskret. De tre kongene bærer vakre gaver.

Etterbehandlingsdreger

Etter at du har malt hver figur og la dem tørke, sett opp nativityen hvor du har tenkt å beholde det og gå tilbake fra scenen. Finner tallene hverandre? Er det noe som skiller seg ut? Gjør endringer etter behov. Selv om nativity scener er lett tilgjengelige i kjøpesentre og online, mange mennesker liker å lage og male sine egne nativity. Dette håndverket prosjektet holder voksne og barn underholdt i mange timer. Det endelige produktet gjør en utmerket gave eller et vakkert midtpunkt.