Slik fotograferer du en tur til Brugge

 

1.

Slå opp! Mange av bygningene i gamle Brugge var guildbygninger. Gildene var veldig kraftige i preindustrielle samfunn. Gildehusene i Brugge, som de i Amsterdam og Antwerpen, er utsmykket med gullstatuer med utrolig detalj og utførelse. Du bør også ta deg tid til å se den gotiske hallen, som har en av de mest fantastiske takene som noensinne er opprettet.

2.

Du kan se fantastiske kirker og tårn, men arkitekturen til selv det vanligste stedet er fantastisk. Bildet er et gammelt pumpehus i nærheten av Miniwater-delen av Brugge. Fra det ytre kan du tro at det var et edelt hus, men inne i pumpe arbeider det fortsatt for å kontrollere nivåene i kanalene.

3.

Dette bildet er inngangen til Beguinage i Brugge. Amerikanerne elsker å ta bilder av oppføringen, siden datoen for sitt engasjement er viktig i amerikansk historie. En Bguinage er en samling av små bygninger brukt av Beguines for bønn og helbredelse av de syke. Beguines er søstre av den romersk-katolske kirke som har viet seg til å helbrede de syke.

4.

Hvis porten er åpen, kan du gå inn i Beguinage, som er en sjelden godbit . Utenfor verden drikker øl og spiser sjokolade, men inne er sentralbanen dekket av gamle trær. Det er en liten, enkel kirke og andre private steder å be, som den som er avbildet.

5. Når du er lei av å gå, ta en kanaltur. Det er en fin måte å se arkitekturen til byen, og de fleste guider er godt informert om områdets historie. Ta båttur tidlig i besøket, siden det vil gi deg en følelse av hvor du skal dra. Tenk på det som et foto-scouting oppdrag.

Kafeer i Brugge er noen av de beste, og hvis du liker øl, må du drikke noen av de 2400 merkede Belgia øl. En av de beste brygges rett i Brugge og har vært siden 1600-tallet. Besøk det antikke Straffe Hendrik-bryggeriet og ta turen. Stopp i baren på slutten av turen og betal penger i dine gratis billetter for å nyte en av de beste bryggene på planeten (se Ressurser nedenfor).

Selv om Døråpninger i Brugge tar på seg arkitektonisk interesse. Gaten i dette bildet har en døråpning. For lenge siden var de små husene på gaten en del av en annen Beguinage. Da byen ble restaurert, ble de små, små husene omgjort til rimelige boliger for pensjonerte arbeidere.

Bruges har en flott samling av hager og fontener. Denne lille hagen på bildet er nær Miniwater. I nærheten her kan du også leie hest og vogn, som er enda en måte å lette føttene på og se severdighetene. Stol på meg, å gå 8 timer på brostein vil ta det ut av deg.

9. Ikke glem å ta postkortet bilder av kirker og tårn. Det er noen av begge, og hver er mer pittoresk enn den neste. Belfryen i Brugge, eller Belfort, er et middelaldersk klokketårn i byens historiske sentrum. Det ble omtalt i filmen 'I Brugge', men har nylig Vårt Frue Kirke er trolig den mest kjente kirken. Det er det berømte Michelangelo-maleriet, 'Mor og barn.'

Tips og advarsler

  • Se Resources nedenfor for en lenke til turistinformasjon.
  • Bruges er skrevet som Brugge i flamsk, så vær ikke forvirret; Det er samme sted.
  • Den gamle byen er lett tilgjengelig fra jernbanestasjonen, og bare ca 45 minutter fra Antwerpen eller Brussel.
  • Brugge er en gammel flamsk by som ligger i den nordøstlige delen av Belgia. Fra den tidligste tiden var Brugge en viktig havneby; Men i begynnelsen av det 11. århundre begynte kanalen som forbinder havnen til sjøs å sile over. Skipstrafikken begynte å omgå Brugge og reise til Antwerpen i øst, som hadde en bedre havn. Befolkningens befolkning og betydning begynte å avta, men i dag er Brugge levende og historisk - og siden den rømte krigsbomberene som skadet Antwerpen og Brussel - beholdes den middelalderske sjarmen. Forvalterne av utviklingen har holdt den gamle byen fri for nybygg og har tatt stor vekt på å gjenopprette og opprettholde kulturen i byen. Det kalles noen ganger 'Venezia of the North', siden det er en by forbundet med kanaler. I denne artikkelen vil jeg fokusere på å fotografere noen av mine favorittsteder i Brugge, som kanskje ikke alltid er inkludert i turistpakken.