Hvordan lage din egen kunstneres oljemaling (grunnleggende oppskrift)

 

1.

Monter dine materialer og forsyninger.

2.

Sett på beskyttelsesbriller, støvmaske og hansker.

3.

Unngå utkast, hell forsiktig eller skje omtrent 1 til 2 spiseskjeer av tørt pigment på speilet eller på overflaten. Den skal danne en høy- eller fjellform.

4. Trykk en tuppet finger lett inn i toppen av hagen, og danner en liten, bolleformet innrykk.

/p>

5.

Skift litt dråper av oljen din i hullet i toppen av hagen.

6.

Begynn med din palettkniv lagt flat på pigmentet flytte den i en sirkulær bevegelse for å arbeide med oljen, og kontinuerlig bringe pastaen inn fra kantene mot midten og tilsett mer olje eller pigment etter behov til du har en tykk pasta som ser ut til å være en god konsistens for maling.

Bruk din maling umiddelbart eller lagre for fremtidig bruk i merkede rør eller glass.

8.

Rengjør overflaten og forsyninger umiddelbart og grundig med såpe, vann og engangspapirhåndklær eller filler.

Tips og advarsler

  • For en mykere emulsjon, bruk Mulleren for å spre malingen til et tynt lag ved hjelp av en sirkelbevegelse. Hvis malingen er for tynn, legg til mer pigment og gjenta. Hvis du er for tykk til mull, kan du legge til mer olje.
  • For å forhindre at pigment og olje blir separert under lagring, kan du legge til litt voks (ca. 2\%) til blandingen. Dette gjøres ved å forberede oljen og voksblandingen på forhånd og bruke den i stedet for oljen i denne oppskriften.
  • Bruk alltid hansker, øyevern og støvmaske når du arbeider med pigmenter og oljer for å unngå absorpsjon eller innånding.
  • Arbeid på et godt ventilert område, selv om du bruker giftige pigmenter på grunn av farene som følge av innånding av partikler av noe slag.
  • Sørg for at du bruker et glass eller speil uten skarpe kanter eller sprekker for å unngå skade.
  • Når du blander din egen oljemaling, får du fordelene med å ha fargene du bruker ofte allerede blandet og klar til å gå når ånden beveger deg, uten arbeid og sløsing med palettblanding når du går. Som mesterne kan du til og med utvikle din egen signaturpalett med farger. Avhengig av pigmentene og oljene du velger, kan det også medføre betydelige besparelser ved å blande dine egne oljemalerier av kunstnerkvalitet. Når du lager din egen maling, kontrollerer du ingrediensene og giftigheten i maling, slik at du kan skape et mindre farlig arbeidsmiljø for deg selv og andre. Hvor tilgjengelig, kan du til og med bruke lokale oljer eller andre ingredienser, og redde miljøet fra overflødig frakt og redusere CO2-avtrykket.

    Det beste er å blande din egen kunstnerkvalitet oljemaling er overraskende enkel. Se Ressurser nedenfor for mer informasjon og forsyninger.