Leonardo Davinci oppfinnelser

  Leonardo Da Vinci, best kjent for sine malerier av Mona Lisa og The Last Supper, ble født i 1452 og døde i 1519. Da Vinci var mer enn en maleren; han var også en skulptør, arkitekt, ingeniør, forsker og oppfinner. Hans design for oppfinnelser var for det meste for eget bruk og mange var utgangspunkt for videreutvikling. Da Vinci ville med hensikt legge ut informasjon eller legge til feil informasjon og bruke hans venstrehånds speilskriving for å beskytte sine ideer fra å bli stjålet.

Flying Machines

Fascinert med fly, skisserte Da Vinci sine flygende oppfinnelser av et helikopter og en svinger. Da Vinci 's helikopterskisse var den første kjente utformingen og konseptet av denne ideen. Han kalte denne oppfinnelsen Arial - skruen på grunn av sin spiral aerodynamiske skrue design. Da Vinci s glider var det første flyet design i stand til å fly og ligner på glidebryterne brukt i dag. Rammen ble laget av bambusskudd, og vingen ble laget av harpiksbomull.

Krigsoppfinnelser

Da Vincis maskinpistol og militære tankoppfinnelser ble designet med soldater i tankene. Da Vincis maskinpistol design besto av tre-tiers som inneholdt 11 fat i hver av de tre nivåene som prosjektilene er lastet inn i. Den andre tier lastes mens du fyrer første tier slik at tredje tier kan avkjøles før du lastes og sparkes igjen. Da Vinci s militærtank hadde en kuppelformet topp som ligner skallet av en skilpadde, som var designet for å avlede fiendtlige prosjektiler. Tanken flyttet ved å dreie girkraner som befinner seg inne, som viste hjulene.

Robot

I 1495 skapte Da Vinci den første roboten i menneskelig form. Denne roboten dukket opp som en ridder som hadde italiensk-tysk rustning. Hans grunn til å lage roboten var å bevise for seg selv at menneskets kropp kunne imiteres. Da Vinci s robot kunne stå, gå, sitte, åpne og lukke munnen og heve armene. Hodet kunne også bevege seg fra side til side, da det hadde en anatomisk korrekt kjeve.

Bronze Monument

Denne oppfinnelsen var å være det største monumentet i bronse og Da Vinci oppfunnet en måte å kaste et monument på en stor skala. Denne statuen av en hest var 24 meter høy og ble først kastet i leire. Før statuen kunne bronse, ødela de invaderende franske armene den opprinnelige leirestatuen i 1498.

Forbedringer til eksisterende oppfinnelser

Da Vinci forbedret også designene som allerede er oppfunnet, inkludert en fallskjerm, kart og en skaleringsstige. Det er tegn på at fallskjermen ble oppfunnet før Da Vincis tid, men han skisserer en fallskjerm laget av sengetøy og trepoler til en ramme. Kart og kartografi, som er prosessen med kartlegging, er en annen oppfinnelse da Vinci forbedret på Kartene var sjeldne, og de som ble laget, var ikke veldig detaljerte eller nøyaktige. Da Vincis kartlegging var overordentlig nøyaktig, da han personlig ville gå hvert felt og gate for å måle avstander på kartet. Militæret brukte skaleringsstiger for å klatre opp i fiendens festninger. Da Vinci 's forbedring til skalering stigen var å legge sin gearing kunnskap som integrert et utstyr med store tenner for å forlenge stigen. Stiger som brukes i dag av brannmenn benytter fortsatt dette konseptet.