Hva kan du bruke Play Sand for?

 

Betraktninger

Play sand inneholder noen ganger krystallinsk silisium, fordi det ofte er laget av kvarts steinstøv i stedet for naturlig elv eller strand sand. Krystallinsk silisiumeksponering kan føre til invaliderende og potensielt dødelig lungesykdom kalt silikose. Enhver sand som produserer støv under lek kan forårsake silisose eller lungekreft. Bytt støvproducerende sand så snart som mulig. Våt din sand ned under rengjøring av sandkassen, og bruk en maske for å unngå å inhale støvet.

Historikk

Sand har blitt brukt til å markere tidspasseringen siden oldtidens dager. Tre-minutters eggutløseren er fortsatt i bruk. Sand flyter fra toppkammeret til timeren til bunnen. Når hele sanden har gått ut, er tidtakeren vendt og starter igjen. Siden slutten av sanden markerer slutten av en periode, har timeglasset blitt et symbol på Father Time.

Håndverk

Parafin og bivoks kan smeltes i en kaffekanne på en åpen ild på stranden og deretter helles i huller skutt i sanden. Etter hvert som vokset herdes, feller det noe av sanden, noe som gjør en interessant fritt form form. Forsiktig børsting vil fjerne all løs sand og tillate kunstneren mer kontroll over sluttproduktet. Legg inntrykk av favorittartikler, for eksempel skall og dukker, for å skape ekstra interesse.

Maling

Sand kan legges til vanlig husmaling for å lage en vask som vil gjenopprette et betonggulv eller en vegg. Den samme maling kan brukes på rullestolramper og andre steder hvor ekstra grep vil være nyttig. Maling bør ikke legges til asfalt fordi asfalten vil bli svekket.

Utvide oppholdsrom

Sand er vant til å utjevne terrasser ved å hente den over flere tommer grus i utgravningsområdet og rake det glatt. Pavers eller flaggstene legges på toppen, dekkes av mer sand og deretter feies rent slik at all sanden er i hullene mellom hver stein. Dette gir en kontinuerlig evne til å nivåere hele terrassen og hver enkelt stein. Hvis en paver synker for langt, kan den bli trukket opp for å ha mer sand helles under den.

Månesand

Når du legger til maisstivelse og vann for å spille sand, får du månesand. Månesand er formbar, som modelleringsleir, men kan smuldres og mykgjøres igjen og igjen ved å dempe den litt og knytte den tilbake til plissibilitet. Månesand kan farges ved hjelp av pulverisert chalk eller matfarging. Månesand kan også forårsake øye skader hvis barn gni øynene mens de spiller med det. Hold en ren, ubenyttet servant og en flaske sterilt vann hendig. Spill sand er ikke bare for barnas sandkasser. Det kan brukes til å markere tid, til å kaste lys og, når den er farget, for å lage malerier. Spill sand vil nivåer på terrasser og gjerder og tykkere maling for påføring på betong. støpes etter tilsetning av vann og maisstivelse.