Slik rengjør du rust fra en vaskeavløp rundt en flens

 

1.

Få litt fosforsyre i en hjemmeforbedringsbutikk eller en lokal kjemisk forsyningsbutikk. Se etter en 85 prosent løsning er ideell. Du kan fortynne høyere konsentrasjoner med destillert vann. Du kan også bruke marine gelé, som har fosforsyre. Cola kan også fungere hvis det blir over natten.

2.

Lukk avløpet. Med andre ord, senk stopperen.

3. Bruk hansker og våt et stykke papirhåndkle som dekker rustflekken på avløpsmetallet.

4.

Damp papirhåndkleet med fosforoppløsningen. La det stå på i noen minutter. Hell deretter en oppløsning av natron og vann på papirhåndkleet for å nøytralisere det. Fordi du legger til et grunnvann til syre istedenfor syre til vann, får du en animert reaksjon.

5.

Løft stopperen og tøm vasken. Bør metallet med en metallbørste for å kvitte seg med hvilken som helst film igjen.

6.

Våt en pimpstein som du kan få fra skjønnhetsdelen av de fleste drogbutikk.

7.

Skrap det mot porselen som har rust på det. Bruk små slag direkte på rusten, som en blyant viskelær. Rusten kommer rett utenfor porselen.

Fordi vann kan svømme i vasken, kan rust bygge opp på en dreneringsflens og det omkringliggende porselen. Løsningen er to ganger. Strategien for porselen er å finne et stoff som er vanskeligere enn rust og mykere enn porselen. Heldigvis passer pimpsteinene til denne beskrivelsen. Når det gjelder metallet, syrer ingrediensen i cola som gir den en smakfull smak - fosforsyre - kan nedbryte rusten på metallet mye raskere enn det etser selve metallet.
PDF:c49