Å lage Bridal Mantilla Veils

 

1.

Spre kvadratet av stoffet ut foran deg på en flat overflate. Sørg for å spre det jevnt slik at det ikke er rynker i det.

2.

Legg det store sirkelformede stykket papir i midten av stoffet.

3.

Klipp stoffet rundt sirkelen nøye. Kast kanten av blonderduket og papirkirkelen, og la den perfekte bladsirkelen foran deg.

4.

Klem en tynn limstrimmel rundt kanten av blonder sirkel.

5. Overlappe den lime kanten med en tomme av blonder med en 50-tommers lengde av blonderkant. Pass på å lim den tilstøtende hele veien rundt sirkelen. Gi materialet ca. 15 minutter å tørke.

6.

Klem en liten prikk på baksiden av en jevn eller perle med flatbjelke. Velg perler med farger som passer til temaet for bryllupet.

7. Legg den limte siden av perlen til kanten av slørgrensen ved å bruke nålenes nål. Gjenta dette trinnet med så mange perler som du vil opprette en signatur beaded, se etter grensen til mantillasløret. Lad sløret tørke i minst et par timer før det blir brukt.

Tips og advarsler

  • Bare draper sløret på toppen av kronen til din hode. Du kan enten dekke ansiktet ditt med forsiden av sløret, eller la den ramme dine skuldre og og bakover, bak deg bak. Bruk en bobby pin eller to for å sikre sløret til håret ditt for å holde det på plass.
  • En tradisjonell spansk brudeksempel viser at mantillaslør er en forenklet utsmykning for å skape seg hjemme. Mantillaslørene omfatter vanligvis baksiden av brudens hode, og noen av dem kan spore bak bruden som et langt flytende tog. Å lage ditt eget mantilleslør gir deg muligheten til å eksperimentere med forskjellige pyntegenskaper og blonder.