De beste måtene å male franske dører

 

Forberedelse

Hvis du installerer nye franske dører i hjemmet ditt, er det en god ide å henge dem uferdige i noen dager, mens treet tilpasser seg temperatur og fuktighet i hjemmet ditt.
Rengjør dørene grundig før du maler dem. Hvis du merker noen blemmer eller ujevne områder, bruk sandpapir for å skape en ren, jevn overflate. Mal dine franske dører mens de henger, eller bruk en saghest til å dype dørene horisontalt. Dette gjør det lettere å male vanskelig tilgjengelige områder. Men du må vente på at malingen tørker før du blar den over, så dette legger tid til jobben.

Priming

Hvis overflatene på dine franske dører er porøse eller forvitret, vil du først bruke malingen til å farge på overflaten, noe som gir deg jevn farge og tekstur. Den samme regelen gjelder hvis overflaten er flekket. Hvis du ikke bruker en primer på en farget treoverflate, vil flekken etter hvert seile gjennom malingen og ødelegge utseendet til din malte dør.
Før du bruker primeren, må du sørge for at rommet er godt ventilert. Primer avgir giftige kjemikalier som er skadelige for helsen din. Påfør minst ett lag primer og la det tørke grundig.

Arbeide rundt glasset

Det er ingen rask og enkel måte å male en dør med dusinvis av glassruter. Taping på hver kant er kjedelig, tidkrevende og vunnet. T garantere at malingen ikke overhodet øker. Det beste du må gjøre er å finne den rette børsten --- en liten, rund eller faset sash børste er ideell --- og maling tålmodig og sakte. Også, hold en enkeltkanten knivbladet hendig for å etse ut maling som har spilt på glasset, etter at den har tørket. Du kan også prøve å tynne malingen litt; Det kan være vanskelig å danne rette linjer med tykk maling.

Følg kornet

For å gi dørene et rent, ferdig utseende og minimere børstens merker, følg kornet av treet mens du maler. Hvis døren din er falsk tre, kan du lage et utseende av trekorn med en enkel, tørrbørsteteknikk. Bare pensel en blanding av to lakkskygger, med en bred børstet børste, lett over basen. Maling franske dører presenterer sine egne utfordringer. Franske dører kan være tunge, og mange er designet med dusinvis av små glassruter. Men med den rette børsten, og litt tålmodighet, kan du forbedre ditt hjem med et vakkert sett med dører.