Slik åpner du en maling med en skrutrekker

 

1.

Plasser spissen på flathodeskruen i innsiden av malingen. Feltet er plassert mellom lokket og kanten av malingen. Du kan starte med skrutrekker hvor som helst inni feltet.

2.

Plasser skrutrekkeren slik at den er i en vinkel på 35-40 grader.

3.

Ta tak i midten av håndtaket på skrutrekkeren med den svake hånden du ikke skriver.

4.

Trykk på toppen av håndtaket av skrutrekker med hammeren. Du bør bruke litt mindre kraft enn du ville bruke hvis du hamret i en spiker.

5.

Gjenta denne prosessen mens du går rundt hele omkretsen av malekassen. På dette punktet kan lokket pope rett ut av malingen. Hvis ikke, går det videre til neste trinn.

6.

Sett skrutrekkeren tilbake i felgen på malingsburken.

7.

Trekk skrutrekkeren i en nedadgående bevegelse, og lokket på malekassen vil komme opp. Herfra kan du bruke hendene til å fjerne lokket på malekassen manuelt.

Tips og advarsler

  • Du bør bare gjøre dette med en gammel skrutrekker som du ikke har tenkt å bruke på skruer lenger. Å åpne en lakk kan med en skrutrekker spyle tippet eller bøye skrutrekkerens spiss.
  • Maskinvare butikker tilbyr malingsåpningsverktøy når du kjøper en boks av maling. Du har kanskje feilplassert dette verktøyet eller glemt det i butikken. Dette betyr ikke at du vil kunne åpne malekassen, skjønt. En flatskrutrekker kan være en erstatning. Ved hjelp av denne skrutrekker sammen med en hammer vil du kunne åpne en boks med maling.