Enkle måter å tegne folk på

 

Kommer tilberedt

Alt du trenger er et godt sett med tegne blyanter, en viskelær og et skissepute. Hvis du er nybegynner, kan du prøve å gjøre dette før du prøver å tegne. Flere erfarne kunstnere kan hoppe over denne prosessen. Øv deg å få dine linjer og nyanser rett. Lys, mørke, tykke og tynne blyantslag er det du skal jobbe med. Mørkere nyanser er best laget med mykere bly, for eksempel en 8B. For lys nyanser, bruk 5H eller høyere. Bruk en skarp blyant blyantledning for tynne linjer og en sløv spiss for tykkere linjer. av disse blyantene vil gi dybde og definisjon til ditt folk.

Tegne hode og ansiktsegenskaper.

Det menneskelige hode kan deles opp i tredjedeler vertikalt. Begge sider av hodet skal være symmetriske. ikke så stor som du kanskje tror. Pannen tar opp omtrent en tredjedel av hele hodet, så fokus på å få pannen proporsjonal.

Skisse fra en sidevisning, hold ansiktets side lengst fra du er tynnere for å holde alt i riktig perspektiv. Husk også at øvre delen av øret skal justeres j Ust under øyenbryn.

Når du begynner å tegne hodet og ansiktsfunksjonene, start med enkle former. Tegn en sirkel og deretter overlappe sirkelen med en trekant, som starter ved den nedre delen av sirkelen. Du kan slette og runde dette ut senere. For nå, bruk disse to figurene som en veiledning og plasser munnen og øynene.

Bruk skyggelegging for å få fram detaljene i personen din. Skygge rundt nesen og munnen og i øynene vil skape dybde og personlighet. Skiss lett og slett til du finner linjene som gir tegningen din personlighet du er igjen. Bruk fingeren til å smette ledningen og skape dybdefarging.

Bruk en rekke lys og mørke slag for å skape hår. Bytt mellom mykt og blyant blyant for å legge til skygge og et strukturert utseende. Du kan bruke direkte linjer eller linjer som slutter i en liten kurve for å definere om personen har rett eller bølget hår. Slapp av hånden og gjør håret slag som vil definere egenskapene til figurens hår, deretter gå tilbake og legg til skygge for å tykke den.

Tegning Torso og Limbs

Skiss torso først, start bredere øverst, hvor du vil tegne skuldre. Begynnelsen på skissen skal se omtrent som en opp-ned-trekant. Etter at du har jobbet i detaljene i ribbagen og brystet, kan du begynne å skygge lys og mørk for å få ut musklene. Gradvis slett og redrav trekantene for å få fram den mer realistiske formen på torsoen.

Det er mange måter å tegne lemmer på figuren din. Hvordan du plasserer dem, vil avhenge av om personen din sitter, står, løper eller går. Start med en enkel stående figur, bare for å få en følelse for å gjøre lemene proporsjonale med Kroppene: Ta med armene ned til fingrene på figuren din kommer opp i midten av låret. Bruk deg som veileder. Stå foran speilet og studer deg selv. Dette vil hjelpe deg å se hvor kroppsdelene dine begynner og slutter , hvor du skal sette buede linjer og hvor du skal sette rette linjer. Det tar øve, men du vil bli overrasket over hvor raskt en person bryter ut før du begynner å tegne, slik at du kan skisse realistisk. Mange begynnende artister finner at tegning folk er den mest utfordrende av kunstneriske oppgaver. Typiske klager dreier seg om å ikke være i stand til å tegne nesen proporsjonert, hendene ser til store eller små eller øynene blir satt for tett sammen. Sannheten er at tegning folk er ikke mer eller mindre vanskelig enn å tegne noe annet. Teknikkene er de samme. Noen strategier vil vise deg hvordan du kan trekke folk i kunstverket ditt enkelt og nøyaktig.