Hvordan finne en biavler

 

1. Bruk ressurser utviklet av American Beekeeping Federation (ABF), en profesjonell forening som representerer biavleres interesser landsdekkende. ABF-ressursdelen inneholder bransjekataloger, lister over statlige biavlforeninger, lenker til andre biavlorganisasjoner og forskningssentre.

2.

Søk etter en lokal biavler gjennom bakgårdsbesøkene Forening, en gruppe som representerer folk som beholder bier som en hobby. Foreningens nettsted gir brukerne mulighet til å søke etter lokale biklubber og biavlere og besøke nettsteder for regionale biavlorganisasjoner.

Bruk verktøy utviklet av grøntrods biavlorganisasjoner, slik som som eBeeHoney.com, et nettsted som drives av biavlere som inneholder informasjon om hvordan man finner lokale biavlere for vareformål (for eksempel honning eller voks) eller for å hjelpe kontrollsværmer. Nettstedet har et interaktivt kart som lar deg søke etter lokale biavlere av tilstand.

En biavler er en person som reiser honeybees enten for å utvikle produkter som honning, voks og pollen eller å selge til bønder. Biavlere jobber også med bønder og andre for å fjerne uønskede bølger. Å finne en biavl er lett takket være ressurser utviklet av profesjonelle og hobbyorganisasjoner.