Fossil fiskinformasjon

 

Fossil Finns

Coelacanth ble spredt i oldtiden og fossiler har blitt funnet over hele verden med unntak av Antarktis. Louis Agassiz, en naturforsker, identifiserte først fisken i 1836. Det antas at det var rundt 30.000 arter siden rundt 30 arter som lever i både fersk og saltvann.

Beskrivelse

Fossil bevis viser at gamle Coelacanth sjelden fikk større enn 55 centimeter, eller 22 tommer. Dagens prøver måler nesten 6 meter i lengde og har en gjennomsnittlig vekt på 150 kg. Det antas at de kan leve opp til 60 år.

Distinctive Markings

Coelacanths har en tendens til å være mørkblå eller brun i fargen med hvite flekker. Disse hvite flekkene har karakteristiske mønstre som kan brukes til identifikasjon av individuelle fisk, så mye som flukene på humpbacks kan brukes til å spore individuelle hvaler.

Kosthold

Disse er dypvannsfisk som ser ut til å mate nær sjøbunnen. Disseksjon av fangne ​​prøver har vist at magen inneholder dypvannfisk som lanternefisk, blækspruttefisk, blekksprut og dypvannsfisker.

Reproduksjon

Selv om parringsadferdighet ikke er observert ennå, Det er kjent at Coelacanth føder å leve ung. Det kan være så mange som 26 hvalpe som utvikler seg i kvinnens ovidukt. Unge fôr av en eggeplomme til de er født.

Område

Siden den har funnet sted i Sør-Afrika, har Coelacanth blitt fanget og / eller observert på Comorene, mellom Madagaskar og Tanzania, og i ulike deler av Indonesia. Den siste fangsten var i september 2009 i Sulawesi, Indonesia. The Coelacanth (uttalt 'see-la-kanth') er en levende fossil. Denne fisken ble antatt å ha dødd for over 65 millioner år siden, til en ble fanget i en fiskers nett utenfor Sydafrikas kyst i 1938. Disse fiskene er løvfunnet, noe som betyr at finnene er festet til kroppen mye som armer og Bena er festet til en menneskekropp.