Hvordan lage et invitasjonskort

 

1.

Bestem størrelsen på invitasjonskortet ditt. Søker den billigste postadressen? Velg en standard postkortstørrelse (3 x 5 tommer). Lag et splash med et stort kort (5,5 for 8,5 tommer) som koster litt mer til e-post. Sende flere brikker i en konvolutt? Design kortet ditt for å være minst 0,5 tommer mindre på alle fire sider enn konvoluttene du har kjøpt.

2.

Velg et bilde for ditt invitasjonskort fra bilder eller tegninger på datamaskinens skrivebord eller kjøp royaltyfri kunst på CD. Velg et bilde av æresgjesten eller et symbol som representerer anledningen, som et kors, en bursdags kake eller en paraply for dusjer.

3.

Åpne et nytt dokument i tekstbehandlingsprogrammet eller i sidelayoutprogrammet, slik at det passer til målingene du allerede har valgt. Ønsker du å maksimere papirbruken? Åpne et 8.5-til-11-tommers dokument og dra to grensebokser over øvre og nedre halvdel av siden for å lage to invitasjoner per ark.

4.

Importer ditt grafikkbilde. Bruk programvaremenykommandoene dine til å dra, sett inn eller importer bildet du har valgt. Når det er på skjermen, juster du bildet tilsvarende slik at det passer inn i grensene til invitasjonslayouten.

5.

Dra eller sett inn en tekstboks over eller ved siden av bildet. Tastetrykk invitasjons kopien. Inkluder relevant informasjon som dato, klokkeslett, årsak til festen og tilleggsdata som 'formell klær', 'ingen gaver, vær så snill' eller 'RSVP innen 12. januar.'

6. < / p>

Prøv flere konfigurasjoner før du velger det endelige layoutet. Legg bildet til venstre eller høyre for teksten, eller kjør det over bunnen eller toppen av kortet. Er du glad i arrangementet? Prøv flere skriftstiler for å se hvilke er lettest å lese, og du er ferdig. Skriv ut en kopi og foreta justeringer om nødvendig.

7.

Angi type på to sider for å lage en selvmottaker. La nok plass være på siden av kortet som skal stemples og adresseres til gjestene. For å skrive ut selvmailere, kjør den ene siden av kortet, skift ut aksjen i skriverens papirskuff og kjør den andre siden. Bruk et papir kutter for å skille og trimme invitasjonene.

8.

Føler seg skremt av hele prosessen? Få hjelp fra nettsteder som tilbyr gratis, forhåndsdefinerte maler. Du legger til teksten og de tar vare på Alt annet. Noen vil til og med skrive ut kortene for deg.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger å kutte fancy kanter rundt invitasjonene dine, må du alltid sende dem i konvolutter. Postkortsorteringsmaskiner vil spise dine egne utsendelser, med mindre kortkanter er jevne og jevne.
  • En gang var invitasjoner prim og riktig --- konvolutter fylt med graverte kort, vevspapir og mer De dagene er (lykkelig) over. Moderne invitasjoner er like sannsynlig å være overdimensjonerte postkort som de ovennevnte bunter av formalitet. Å lage originale invitasjoner er ikke lenger domenet til profesjonelle artister, heller. En datamaskin og multiuse-programvare kan forvandle deg fra nybegynner til pro ganske fort, så hvis anledningen garanterer en enestående tegning, sett scenen for en fest som er så karakteristisk som invitasjonen.
    PDF:c69