Hva er den beste tegningstablet?

 

Tegning Tablet Pris Vs. Ytelse

Som med andre eksterne datamaskiner, kommer tegnetabletter i et bredt spekter av pris og kvalitet. Det er viktig å definere dine behov før du kjøper. En og annen bruker vil trenge en tegnebrett som digitalt reproduserer hånddrevne bilder med nøyaktighet og brukervennlighet. En profesjonell illustratør eller animator vil trenge en holdbar maskin av høy kvalitet som vil stå opp til daglig bruk og produsere bilder av høyeste kvalitet.

Godt priset tegningstabletter

The Jam Studio tegningstablet fra KB Gear Interactive er priset til litt over $20, fra 2009. Det er ikke profesjonell karakter, men fungerer riktig. GT-504 grafikkbrettet er tilgjengelig for under $50 og kan brukes med MSN Natural Draw. Wacom Bamboo er en liten enhet som selger for rundt $100, og er også tilgjengelig for lavere priser som en pusset maskin. Wacom er den ledende produsenten av tegningstabletter, over en rekke priser.

Medium-Priced Drawing Tablets

En av Wacoms topplasserte tegnetabletter er Wacom Intuos3, med en 4- tommers tegningsflate på rundt 200 dollar i 2009. Den digitale pennen er svært følsom og i stand til å reprodusere subtile endringer i trykk på tegneplaten. For en litt høyere pris kommer Wacom Graphire Bluetooth-nettbrettet med en større 6-ved-8 Wacom tilbyr flere valg til mye høyere priser. Adesso Cyber ​​Pad A4 er sterkt anbefalt av forretningsbrukere, og beskrives som en notisblokk og tegnebrett.

High-End Drawing Tablets

The Wacom Cintiq 12WX er en lettvektsenhet med en 12-tommers skjerm som gjør det mulig for brukeren å jobbe direkte på skjermen med pennen i grafikkprogrammer som Adobe Photoshop, Adobe Flash, Adobe Illustrator og Corel Draw. Den koster rundt $1000. fra Wacom er Cintiq 21UX, som tilbyr en 21-tommers skjerm alon g med evnen til å jobbe direkte i applikasjoner. På litt under $2000, er det en god investering for arbeidende fagfolk med high-end behov. Det finnes en rekke rimelige tegnetabletter på markedet. Tegnetabletter brukes til å skrive inn hånddrevne bilder og skrive inn i datamaskinen. Tegneplaten har en flat overflate som brukeren trekker på med en penn som er festet. Tegningen er digitalisert og inngår i et grafikkprogram som vises på skjermen. En tegneplattform kan være et uvurderlig verktøy med bildebehandlings-, tegne- og animasjonsprogramvare, for eksempel Adobe Photoshop, Corel Draw, Adobe Illustrator og Adobe Flash.