Hvordan lage vanndamp komme ut av munnen din

 

Metode 1: Kald luftmetode

1.

Stå på et sted med svært lav temperatur. Dette kan være ute om vinteren eller innendørs foran en fryser.

2.

Ta dypt pust og pust ut sakte gjennom munnen. Du bør se en synlig sky som er generert av munnen din.

3.

For en stor sky, pust langsomt ut med en bredere munn. Å puste ut raskt, vil skape en svakere sky. Forsøk å skape den effekten du foretrekker.

4.

For å se en lengre varig effekt av vanndampen, pust på et glass i det kalde stedet. Skyen vil kondensere og forbli på glasset i lengre tid enn i luften.

Metode 2: Munntrykk

1.

Denne metoden kan gjøres hvor som helst i hvilken som helst temperatur. Begynn med å ta et dypt ånd.

2.

Fyll kinnene med luft mens du fortsetter å puste gjennom nesen.

p> Legg press på luften i munnen din uten å la luft slippes ut. Dette vil tillate fuktighet i munnen å fordampe i vanndamp under høyt trykk.

4. Etter noen sekunder, slipp luften raskt ut av munnen. Å si et kort ord eller en lyd som 'pah' vil hjelpe til med hurtigutgivelsen.

5.

Du bør kunne se et lite sky utslipp fra munnen din på grunn av det overskytende Vanndamp blir igjen utsatt for normalt trykk.

Tips og advarsler

  • En kopp is eller en popsicle kan også brukes til metode 1. Pust pusten
  • Sørg for å holde seg varm når du arbeider med kalde temperaturer for å forhindre hypotermi eller andre kuldeproblemer.
  • Vanndamp er gassformen av vann og er vanligvis usynlig, med mindre temperatur eller endringer i trykk får det til å kondensere. Når kondens oppstår, skifter den usynlige vanndampen fra en gass til små partikler av flytende vann suspendert i luften. Dette resulterer i skyer eller synlig damp som kan komme ut av munnen din. Lungene er fulle av fuktig luft, slik at vanndamp kommer ut av munnen din, gjøres lett ved enten å bruke kaldtemperatur eller høyt trykk.