Hvordan lage barn tegneserier

 

Lag et barns tegneserie

1. Planlegg tegneserien din i små miniatyrskisser, tre paneler brede. Redraw tegneserien flere ganger og velg det beste for å skape en finale tegnefilm.

Tegn tre firkanter med en linjal for rammene dine. Legg tallene ved hjelp av grunnleggende former som en sirkel for hodet og en lang oval for kroppen.

3.

Tegn hver tegns unike egenskaper. Lag nesene med store eller små buede halvkretser avhengig av tegnet. Legg øynene eller brillene med ovaler og munnen med en buet linje. Lag håret med en buet linje rundt hodet.

4. Tegn t-skjorter på tegnene med en linje over deres øvre armer for ermene, en buet linje på tvers halsen til kragen og en linje over livet for bunnen av skjorten. Tegn en knapp ned krage med to trekanter på siden av nakken. Legg til et slips med et firkant med et langt rektangel festet på bunnen av torget.

5. Legg til talebobler med diagonal 'V' -form litt over og til siden av hver tegnes munn. Skriv dialogen lett i blyant for å sikre riktig avstand. Tegn en sirkel rundt dialogen og koble denne til 'V' -formen.

6.

Blekk alle linjene er tegneserien du vil beholde. La bleken tørke og forsiktig slette blyantlinjene. Farg tegneserien ved hjelp av kunstmarkører. Bruk lyse farger for å fange barnas 'fantasi og ikke vær redd for å bruke rare farger Som blå og grønn for hudfarger.

Tips og advarsler

  • Du kan legge taleboblene tomme og lage fotokopier for å lage flere tegneserier.
  • Pass på å la bleken tørke helt før du sletter blyanten eller tegneserien vil smelte.
  • Tegneserier er en fin måte å snike informasjon og leksjoner inn i en barns fantasifulle hjerne. Tegneserier for barn kan være informative, så vel som morsomme. Dette kan hjelpe leksjonen ta tak i og bli husket. Å lage tegnefilmer for barn kan gjøres som del barns tegneserier kan tegnes med enkle former og tegn, men det betyr ikke at de må være kjedelige. Å skape interessante og overbevisende tegn er avgjørende for å gjøre kvalitet barnas tegneserier.