Hvilken tid på året gjør robins legge egg

 

Migrasjon

Av robinene som velger å migrere, vil menn flytte nordover igjen før hunnene, slik at de kan finne frem til de beste nestingspunktene. Kvinner velger en mann til å kompisere med for den kommende vårsesongen basert på hans evne til å forsvare et rede, så vel som hans sang.

Tid på året

Robins avler i løpet av april-juli. Robins er monogamiske til sine partnere for hver avlssesong, men de velger en ny kompis hvert år.

Egglaging

En kvinnelig Robin legger egg om to til tre ganger i året i løpet av de aktuelle månedene. Hver nest av egg kan inneholde hvor som helst fra to til seks egg.

Tid på dagen

I motsetning til de fleste andre små trekkfugler, parrer robins om morgenen og legger eggene sine tidlig på ettermiddagen.

Legge vaner og inkubasjonsperiode

En kvinnelig robin legger ett egg om dagen til nesen føles full. Robins inkuberer eggene sine i 11 til 14 dager. Den amerikanske Robin, eller Turdus migratorius, er en kjent fugl til de på den vestlige halvkule av verden, med rekkevidde av habitat fra Nord-Canada hele veien til Guatemala. De er små fugler, ca 9 til 10 cm. Menn og kvinner har både røde fjær på deres bryster, selv om kvinnens farge er dypere enn menns.