Hvordan lage bandlogoer

 

1.

Velg to eller tre symboler som representerer hva bandet ditt handler om. Bilder, former, ord eller tall kan alle fungere. For eksempel kan et band kalt Thrashing Trashcans vurdere et bilde av en søppelkanne som skal brukes i deres logo.

2.

Velg en stil. Før du kan lage din logo, trenger du en grunnleggende ide om hvilken type logo du vil ha. Tenk om bandet ditt er funky, morsomt eller mer seriøst. Din logo skal representere bandetes personlighet.

3.

Velg en skrift hvis du bruker ord, for eksempel bandets navn, i din logo. Skriften skal samsvare med stilen. En leken font passer til et funky band mens en sofistikert font matcher et klassisk band. Go Listen Live anbefaler at du kjøper en font i stedet for å velge en gratis en. Du vil være mer sannsynlig å få en stilig skrifttype de fleste band ikke bruker. Kontroller at skrifttypen er lett å lese.

4.

Velg et fargeskjema. Fest med to eller tre farger og bruk varierende nyanser av disse fargene hvis du trenger mer kontrast. Enkelte logoer kan fungere godt med flere farger, men de mest minneverdige logoer har en tendens til å bruke færre. Ved å bruke bare en farge for logoen din og en solid farget bakgrunn, for eksempel svart eller hvit, kan du lage en slående logo som trekker leserens oppmerksomhet.

5.

Hold logo enkelt. Oversimpliser bildene i logoen og reduser tekst og tall for å passe rundt bildet. Hvis et bånd brukte et bilde av en papirkurv for deres logo, kunne de bare bruke oversikten av boksen med noen tykke linjer over det for å lage detaljer. Alle vil vite det er en søppelkanne uten alle detaljer lagt til.

6. Bruk bildebehandlingsprogramvare til å lage et generelt layout for logoen din. Lag hver del av logoen på separate lag, slik at du kan flytte dem rundt og prøve nye design. Lagre kombinasjonene du liker og spill med forskjellige farger og skrifter. Skriv ut noen på plakater og spør venner og familie deres meninger om designen din.

Et bands logo identifiserer hvem de er og hva de handler om. Uten det vil ingen huske bandets navn. Et godt band blir knyttet til logoen deres, og folk gjenkjenner ofte bildene deres med et blikk. Det hjelper å identifisere sine produkter og annonsere kommende konserter. Opprette din egen logo viser dedikasjon til bandet ditt og endes ofte med bedre resultater enn de som oppnås fra en grunnleggende, fri logo-skaperen.