Hvordan tegne Disney Aladdin

 

1.

Lag Aladdins hode med en oval form med en 'V' festet på bunnen for å lage en hake. Legg en kryssform på hodet for å lage en veiledning for ansiktsdetaljer. Trekk brystet med en rektangulær form og legg hofter med en oppreist trekant under brystet.

2.

Lag retningslinjene for skuldre, albuer og knær med små sirkler. Legg armene med enkle linjer, og lag hendene med litt langstrakte ovaler. Legg halsen og ryggraden med vertikale linjer.

3. Dra parallelle linjer rundt armene, nakken, bein og hofter Trekk føttene med avrundede trekantformer. Legg håret med en buet bladform på toppen av hodet for smell. Legg tufts av hår til bunnen til venstre og høyre på hodet.

4. Legg Aladdins lue med trapezform på toppen av hodet. Lag vest med to brede vertikale bånd på venstre og høyre side av brystet. Tegn buksene med en stor tåreform på hvert ben. Legg sashen med et bånd over hoftene.

Tegn Aladdins øyne med en halvcirkel inne i en oval på den horisontale linjen i ansiktsretningslinjen. Lag øyenbrynene med to tykke buede linjer over øynene. Legg nesen med en sidelengs 'L' form under øynene. Dra munnen med en buet linje under nesen.

Ink. alle linjene du vil beholde med en svart penn. La bleken tørke og forsiktig slette blyantlinjene.

7.

Farge Aladdin med kunstmarkører. Bruk solbrun eller lys brun for huden, svart for håret, oransje for sash og lilla for hatten og vesten.

Tips og advarsler

  • Prøv å tegne Aladdin i forskjellige situasjoner nå som du har mestret denne grunnleggende.
  • Pass på å la bleken tørke før du sletter blyanten din, eller du vil tynne illustrasjonen din.
  • Disney 's Aladdin benyttet seg av høyt eventyr med persisk mytologi som bakgrunn. Genier, trollmenn, utbredte middelalderbyer, takterrasser og snedig tyveri bidro alle til filmens suksess. Aladdin er en kuksyrgat som lever ved å bruke hans kjærlighet og skygge. Denne karakteren appellerer til mange fans fordi han begynner sitt liv som en enkel kriminell og til slutt blir en hersker av det magiske landet han lever i. En illustrasjon av Aladdin kan gjøre et flott tillegg til porteføljen din hvis du vil bli en animator eller arbeid med tegnesignatur for tegneserier.