Hvor kommer Magnesiumoksid fra?

 

Historie

Magnesiumoksid er en naturlig forekommende forbindelse som finnes i det mineral som kalles periklase. Den kinesiske kombinert magnesiumoksid med sine terrakottastatuer og deres mørtel i Kinesiske mur. Romerne brukte også forbindelsen i sementet, som naturlig ble produsert av vulkansk aktivitet.

Moderne produksjon: Magnesiumkarbonat

Magnesiumoksid produseres ved å kombinere magnesiumkarbonat som blir malt, med en saltløsning av magnesiumklorid og sjøvann. Blandingen oppvarmes mellom 700 grader Celsius og 1000 grader Celsius, som produserer magnesiumoksid og karbondioksid gass.

Moderne Produksjon: Naturlige Brines Del 1

Kilder til underjordisk magnesiumklorid eksisterer 2.500 fot under overflaten. Selskapet kombinerer denne magnesiumkloridkvaliteten med kalsiumoksid (også kjent som kalk) og ekstrem varme for å produsere kalsinert dolime.

Moderne produksjon: Naturlige Brines del 2

Kalsinert dolime kombineres med magnesiumklorid og kalsiumklorid løsning, og skaper en magnesiumhydroksyd- og kalsiumkloridløsning. Magnesiumhydroxidet får lov til å slå seg ned til bunnen.

Modern Produksjon: Naturlige Brines Del 3

Etter at magnesiumhydroksidet settes til bunnen, blir vannet filtrert og etterlater et sediment. Sedimentet vaskes for å fjerne eventuelle klorider. Etter flere vasker blir den hvite kaken oppvarmet, noe som kokker noe vann som damp og etterlater magnesiumhydroksyd. Magnesiumoksid har vært en del av byggebransjen siden antikken, funnet i skulpturene fra det gamle Kina og bygningene i det gamle Roma. To moderne prosesser, både med ekstrem varme, brukes til å produsere magnesiumoksid: magnesiumkarbonatmetoden og behandling av naturlige saltlake fra dypt i jorden.