Hvordan å heve en myr gård

 

1.

Bruk pinnen til å peke rundt åtte hull i lokket på plastbeholderen. Sørg for at hullene er mindre enn myrene.

2.

Bruk beholderen til å skape smuss med myrer. Bruk hansker for å hindre biter. Fyll beholderen halvfull med myrer og smuss. Legg litt vann. Vannet vil hjelpe deg med å telle maurene i din scoop som de vil scramble for tørrere smuss. Prøv å fange den største myren, som vanligvis er dronningen. Når du har beholderen fylt, dekk med lokket.

3.

Fyll masonkrukken halvfull med jord eller sand. Legg myrene med originalt jord. Dekk med doblet ostekloth over toppen av krukken. Fest kluten med et gummibånd.

4.

Dekker utsiden av krukken med det mørke papiret og fest det med maskebåndet. Dette vil simulere mørket til å være underjordisk for myrene.

5.

Gi daglig med honning og brødkrummer. Ikke overfeed. Omtrent 1 ts. en uke er nok mat til å mate en koloni med to dusin maur. Vann myrene dine ved å fuke det lille stykket svamp og plassere det i en flaskehett. Sett det på toppen av jorda i krukken. Fjern papiret for å se tunnelene de bygde opp mot glasset.

Tips og advarsler

  • Samle maur bare for å observere dem. Ikke hold dem mer enn to eller tre dager uten dronning. Slip dem tilbake der du fant dem.
  • Myrer fra forskjellige kolonier går i krig, så sørg for at myrene dine er samlet fra samme anthill.
  • Å heve en myr gård er fascinerende for både de unge og modne. Uten en dronning for å gjøre flere maur, kan den gjennomsnittlige levetiden til en maurgård være opptil 12 uker. Postordermyrer sendes ikke med dronninger, men med alle de frie myrhyllene som er florerende rundt deg, er det lite behov for å kjøpe maur til gården din. Du kan marchere ut i hagen din og begynne å samle myrsoldatene dine for å observere.