Hvordan male en Stratocaster

 

1.

Ta av alle komponentene du ikke vil ha malt ex. pickups bro nakke, og legg dem til side.

2.

Ta 60 grit sandpapir og begynn å slipe av all maling. Dette vil ta lang tid hvis du har en strømslåser, bruk den, men vær forsiktig, og du vil kanskje flytte til 80 grit.

3.

Når gitaren er alt bare tre ta 220 og begynn å glatte det ut. gå over hele gitaren til den er glatt. Ta deretter den 600 og våte sanden (bare dunk sandpapiret i vann) gjør det samme over gitaren til det er helt jevnt og perfekt, noe som helst eller en stor ripe vil vise til slutt.

4. vask gitaren med en fille og litt vann, men ikke få gitaren til å våt. Prøv å få alt støv bort og ut av gitaren. Hvis du kan sette opp et rom å male i det er det gratis hvis du ikke kan være veldig forsiktig og feie ut rommet du skal male i, sørg for at det er så rent som mulig.

5.

Sørg for at din gitar er ren så ta litt streng og legg den gjennom en av halshullene og suspender gitaren i luften (du trenger ikke å gjøre dette, men det vil tillate deg å treffe både foran og bak på samme tid)

6.

Ta primeren til en fin jevn jakke fra omtrent ti inches unna. Du bør starte og avslutte hvert pass av gitaren. Vent ca 30 minutter (eller hvor lenge du er primer sier det tar til du kan håndtere gitaren) og gjør en lys san ding med 600 grit sandpapir. Gjenta 2-3 ganger.

7.

la primeren tørke i 12-24 timer. Hvis du prøver å lagre for mye maling for fort, vil den ikke tørke ordentlig.

Ta din spraymaling hva fargen du valgte, i utgangspunktet gjenta trinn 6 med maling unntatt på ditt siste frakk må ikke tørke det og la det tørke i 12-24 timer, avhengig av malingen.

9.

Når malingen er tørr, ta 1500-2000 grit sandpapir og gjør en våt sand over hele gitaren, gjør det glatt uten eventuelle pletter.

10. Rengjør gitaren igjen med en fille og litt vann. Skyt deretter glansjakken la det tørke i ca 4 timer og gjør en lett sliping. Gjenta 4-5 ganger.

11.

valgfritt - ta en buffer og litt polsk og få det til å skinne! >

Tips og advarsler

  • Pass på at du blir våt sandpapir for 600 og 1500
  • vær veldig tålmodig, det tar 3-4 dager, ikke ' t rush eller det vil ta lengre tid.
  • Hold alle delene av gitaren et sted der du ikke vil miste dem.
  • Pass på at du alltid maler i et godt ventilert område.
  • Maling av en gitar gir deg sjansen til å tilpasse gitaren din og gjøre alt til ditt eget eller bare gi det et nytt utseende.
    PDF:c102