Hvordan lage en mediekunstkollage

 

1.

Samle gamle magasiner. Det vil være svært nyttig hvis du kan finne magasiner som fokuserer på emnet du mest vil se i kunstbiten. For eksempel kan vi si at du vil gjøre en collage av hunder, så det ville hjelpe hvis du har en haug med hundrelaterte magasiner for å kutte opp. Å spørre venner og slektninger for å redde deg sine gamle magasiner vil alltid hjelpe. Når du blir en mer ivrig mediekollagedesigner, kan du prøve nye ting. Hvis du har fire av de samme magasinene eller annonsene, kan du bruke de samme kuttene mer enn en gang for en mer dramatisk effekt.

2.

Bla gjennom alle magasiner du har Ta forsiktig ut alle sidene som har gjenstand som du vil bruke. Dette er ditt kunstprosjekt, så du kan være så kreativ som du vil være på mediefag.

3. Bruk saksene til å trimme dine utklipp. Dette er en lang prosess avhengig av hvor mye detaljene elementene har som du kutter ut. Prøv å bruke skarpe saks, dette vil virkelig hjelpe deg i hvor fint det er å klippe deg rundt en mediekunstdel (kutt ut).

4.

Bestem hva som skjærer deg elsk det meste du vil ha som hovedfokuspunkt for din collage. Prøv forskjellige ting og vær kreativ ved å plassere forskjellige utklipp i forskjellige mønstre på vanlig bord. Nå er det på tide å prøve forskjellige design siden du ikke har fått limet ut ennå.

5.

Få en flaske gummisement (funnet i kontorsforsyningsdelen) og start ved å vri en av dine kutt outs opp og ned på et stykke skrap magasin side og få det bare fuktet over (ikke gjennomvåt) med gummi sement. Sett raskt dette stykket på plakatbordet ditt på det stedet du har valgt for det. Gjenta dette trinnet for neste kutt ut og så videre, til du har all din kunst fylt ut. Sørg for å bruke et nytt skrapmagasinbrikke for liming av hver ekstra kutt ut, eller du vil hente lim fra forrige stykke. Husk dette er et kunstverk pågår, kollagen vil ikke se ut som kunstverk før alle de siste kuttene er på plass. Du kan også få svært detaljert og lag eller intertwine cut outs for et mer dramatisk utseende.

6.

Bestem om du vil legge til noen maling, glitter eller noe annet. Dette er din kunst, så du kan legge til noe som du vil se på det. Fotografier vil fungere også og kan virkelig krydre opp en collage som blir gitt som en gave. Når det gjelder gaver, er dette en fantastisk gave til en samler eller en fan av noen eller noe spesifikt. Den beste delen er at det er håndlaget kunstverk og det krever mer tid enn penger, og mottakeren kan tydeligvis se denne gaven er ekstra spesiell. Jul og fødselsdager er en spesiell tid, dette er en gave du kan planlegge, utforme og ramme måneder på forhånd.

Lag din collage for å bevare den i årene som kommer. En hvilken som helst rammebutikk vil ha den eksakte størrelsen på et plakatkort, eller du kan kjøpe en bestemt ramme og kutte plakatplaten ned til størrelse hvis du ønsker et mindre kunstverk. Ha det gøy å lage din spesielle collage!

En mediekunstkollasje er et så morsomt kunstverk for ditt hjem, med tanke på at du kan gjøre det om et bestemt emne du elsker. Du kan også designe en som gave til bursdager eller helligdager. De krever litt tålmodighet i kutting og design, men hvis du elsker et godt prosjekt kan dette være akkurat det du leter etter. Bruk disse trinnene og lag en mediekunstkollasje i dag.