Slik publiserer du en barns bok online

 

1.

Bestem en aldersgruppe for å skrive for. Når du skriver for de yngste barna, må du først og fremst bruke bilder. Skolealder barn leser ofte kapittelbøker, som er korte romaner delt inn i fem til ti kapitler. Når du skriver for barn, tenk på hva de føler og opplever. Mest av alt, tenk på hva de vil lese.

2.

Finn en illustrator. Du kan ha en talentfull venn eller et familiemedlem villig til å tegne dekselet og innsiden av illustrasjoner. Hvis du foretrekker å jobbe med en profesjonell kunstner, bør du vurdere å bruke en høyskolestudent. Studentene jobber ofte for mindre penger for å få erfaring og bygge en portefølje.

3.

Bruk et program som Microsoft Publisher eller Adobe InDesign til å formatere manuskriptet ditt. Manuskriptet ditt skal være størrelsen på den ferdige boken. Inkluder grafikken og teksten akkurat som de vil se i sluttprosjektet. Lagre manuskriptet i PDF-format. Hvis du ikke har erfaring med disse programmene, bør du vurdere å ta en klasse eller ansette en profesjonell typesetter for å formatere manuskriptet for deg.

4.

Send filen til en utskrift -demand selskap som spesialiserer seg på barns bøker som BigUniverse.com. Betal alle nødvendige avgifter.

5.

Lag et nettsted som har annen informasjon relatert til emnet ditt som kan være interessert for foreldre. Hvis du for eksempel skriver en fotobok om katter som lærer å komme sammen med hverandre, kan du inkludere artikler om søskenrytival på nettstedet ditt. Ta med en lenke til boken din slik at foreldrene enkelt kan kjøpe

Fortell vennene dine og familie som har barn om boken din, slik at du kan begynne å gjøre salg.

Tips og advarsler

  • Svart og hvitt tegninger er billigere å skrive ut enn farge.
  • Barns bokforfattere hopper på den digitale forlagsvognen. Du kan opprette, publisere og til og med selge boken din på nettet ved hjelp av en utskriftstjeneste. Alt du trenger er noen bilder, en god historie og mye fantasi.