Betong Gulv Maleri Tips

 

Reparasjon av sprukket betong

Over tid er betong bundet til å knekke på grunn av temperaturvariasjoner og den naturlige bevegelsen av jorden under den. En sprukket betonggulv er stygge, men kan lett repareres ved å bruke ny betong til det berørte området. Betong bør påføres sakte og forsiktig, etter at overflaten er grundig rengjort og fjernet av noe løs smuss. Betongen bør deretter glattes over med en trowel, og får tørke helt.

Sliping og rengjøring

Hvis betonggulvet er ujevnt, bør du vurdere å bruke en sandkvern eller sandblaster for å utjevne det. Dette vil hjelpe deg med å bruke et jevnere lag med maling. Det vil også bidra til å fjerne eventuell tidligere maling som gjenstår. Etter at du har slipt overflaten, må du sveipe og rengjøre den grundig. Hvis du kan, spreng den med høytrykksslange og skrubbe den med et avfettingsmiddel for å fjerne det fra alle fett- og oljerester. En ren overflate er viktig for din maling for å holde seg fast i betongen.

Maling

Ditt neste trinn vil være å bruke primer. Før du gjør det, må du sørge for at rommet er godt ventilert og beskytt deg med briller og en maske, som primer er ganske giftig. Primer påføres som vanlig maling, med rulle- og sprøytepanne. Vær generøs med primeren, ettersom betong gjør det bra med tykke lag med beskyttende primer og maling. La primeren sette seg i flere timer.

Når primeren er tørr, bruk et lag med dampbarrieresmaling. Dette er vanligvis sprøytet på, men kan også påføres med en malingsrulle. Dampbarrieresmaling er ideell for betong og beskytter overflaten mot fuktskader. minst to tykke lag maling.

Tetning

Til slutt, beskytt gulvene dine fr om fremtidige fuktproblemer ved å påføre et belegg av tetningsmasse. Et godt tetningsmiddel vil danne en fuktighetsbarriere og hindre sprekker i å danne seg i betongen. Tillat tetningsmasse å sette over natten, og om morgenen, med et raskt feie og et lag med polish, blir de gamle betonggulvene glatte og ser helt nye ut. En jevn belegning av kvalitetskvalitet på betonggulvene dine, enten i kjelleren eller oppkjørselen din, kan raskt sprenge hjemmet ditt. Maling av betonggulv krever mer planlegging enn tradisjonelle maleri prosjekter, men ekstra innsats kan være verdt det å oppusse en kjedelig eller sprukket betongoverflate.