Character Animation Tutorial

 

Grumpy Characters.

Grumpy tegn er til stede i mange tegneserier. Den sint utholdenhet av disse tegnene hjelper motvekt av peppier-tegn. Animere disse tegnene er avhengige av å binde deres bevegelser og uttrykk til deres grumpiness.

Du kan uttrykke personligheten av karakteren gjennom detaljene i ansiktet. En scowling karakter kan animeres med hans øyenbryn skrudd ned. Øynene kan trekkes slik at de klemmes sammen. Hvis noe gjør denne karakteren enda sterkere, kan du vise dette ved å slippe øyenbrynene og tynne øynene for å glide. Du kan også øke størrelsen på rynken. En grumpete karakter kan gå med ballede knyttneve, en slouched tilbake og et hevende bryst.

Peppy Karakterer

Skranke mot den greske karakteren er den hvite karakteren. Disse tegnene viser sin personlighet gjennom brede øyne, konstante smiler og energiske bevegelser. Et fettfigur vil gå med hodet holdt høyt. Du kan øke hastigheten på en hvite karakterens bevegelse ved å bruke færre rammer for hver bevegelse. Dette vil gi karakteren en energisk følelse. En måte å animere et hvitt tegn på er å vise tegnet dukker opp på uventede steder.De kan dukke opp fra bak stoler, bord og til og med dukke opp fra bak lukkede dører. Dette vil gi deg en overraskelse og vil føre til at andre nonpeppy-tegn blir irritert. Du kan spille opp dette for komiske spenninger.

Aloof-tegn

Aloof-tegnene gjør det til morsomme medskyldige til greske og hvite tegn. Tricket til å animere disse typene er å tillate bevegelse å omgjøre tegnet uten at karakteren reagerer virkelig.

Du kan gjøre dette ved å holde det meste av animasjonen i øynene. En avskilt karakter kan stå i en avslappet stilling i nesten alle situasjoner. Disse tegnene vil bare bevege seg når det er absolutt nødvendig. Du kan imidlertid få elever av karakterens øyne lurt følg handlingen g sted. Tegn animasjon handler om personligheten til tegneseriefigurene dine. En persons personlighet kan informere hverandre de er animert. Ulike personligheter vil bevege seg og bli animert på forskjellige måter. Du kan lage noen komiske effekter ved å kombinere flere tegn av forskjellige personligheter, alt i samme scene.