Hvordan male med storfemarkører på lerret

 

1.

Slå av papiret av storfemarkørene før du begynner. Det er noen merker av markører som kommer i plast twist rør. Du kan finne det lettere å fjerne markøren fra foringsrøret før du arbeider.

2.

Tegn på lerret eller tre som du vil med en blyant, og skape et hvilket som helst motiv du liker.
Farger kan trekkes over hverandre og blandes. De samme fargeteoriene gjelder for storfemarkører som alle andre malingsmaterialer.

3.

For en akvarell effekt eller glatte blandingsoverganger, dypp en pensel inn i terpentin og puss den tynnere direkte på storfemarkeringen. En palettkniv kan også brukes til å hugge opp markøren for tykke applikasjoner og tekstur.

4.

For en tykkere maling som går jevnt, dypp markørmarkeringen direkte inn i terpentin og trekke på lerretet. Sørg for å skille terpentinen for hver farge, slik at farger ikke blandes ved et uhell.

5.

For lagsmaling uten å blande farger, tillate opptil 24 timer for storfemarkøren Maling for å tørke før du legger til mer farge. En impasto-effekt kan oppnås ved å legge maling på en frodig måte.

Tips og advarsler

  • Bruk hansker for å unngå flekker
  • Oppdrettsmarkører har et begrenset utvalg av farger. Pass på å vaske børster umiddelbart etter bruk med tynnere eller vegetabilsk olje.
  • Brukes til å markere kyr, griser, sauer og annet husdyr, er storfemarkerer også et godt alternativ til oljepasteller, oljemaling og oljestenger for malere. På samme måte som oljepasteller, er kvegmarkører laget av pigment blandet med ikke-tørkende olje og voks, noe som gir dem et fettete utseende og gjør dem til et godt medium for å eksperimentere med løsningsmidler. De kan brukes med samme løsningsmidler som brukes med oljemaling, inkludert linolje og fortynningsmidler. Å jobbe med en storfe markør er som å tegne med et gigantisk fargestifter. De har alle de samme fordelene med oljestenger, men er mye billigere.